Гра


5: 1

Удари по воротах:

27
:
13

Удари у рамку воріт:

13
:
9

Сейви:

8
:
9

Фоли:

3
:
6

Літвінчук Леонід/Котельчук Ігор/Мельник Олег




Хронометрист / Делегат:

Максимова Катерина/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

       Це була зустріч команд, які по-різному стартували у цьому футзальному сезоні. Якщо номінальні господарі змогли перемогти непоступливих хлопців з «Дубнівської» та знаходились на другому місці у "турнірці", то їхні опоненти свою першу гру програли "Гіркій Полонці", хоча, на суб'єктивну думку автора, на поразку команда тоді не заслуговувала, і поки колектив був на восьмій позиції, яка абсолютно нічого ще не значила, так як відбувся тільки перший тур.

 

   Поєдинок розпочався досить обережно. Жодна з команд не поспішала форсувати події, намагаючись в першу чергу надійно відіграти у захисті, а вже потім у швидкій контратаці "підловити" опонента. Першому це вдалося зробити гравцю "Імперіума" Олександру Романюку ,і його колектив повів у рахунку.

 

  Звичайно ж, такий перебіг подій не входив у плани номінальних гостей, і вони великими силами кинулись відіграватись та нічого не могли зробити з дисциплінованим захистом хлопців в "чорних струях". Натомість гравці "Імперіума" змогли заробити штрафний удар, який вдало виконав Сергій Кашицький, і на перерву команди пішли при перевазі номінальних господарів.

 

   Не встигла секундна стрілка зробити й оберту у другому таймі, а гравці "Імперіума"ще збільшили перевагу. Це Олександр Романюк забив м'яч,на що практично одразу відповів Віталій Пшонік. Гра знову перейшла в позиційну, що, безумовно, більше влаштовувало "імперців". В цей час невтомний Олександр Романюк забив свій третій гол у грі, і стало зрозуміло, що перемогу команда вже не віддасть. Зрештою, це і зафіксували арбітри своїм фінальним свистком.

 

 Найкращий гравець матчу: Олександр Романюк (Imperium)