Гра


50: 04

Удари по воротах:

21
:
14

Удари у рамку воріт:

11
:
4

Сейви:

3
:
11

Фоли:

7
:
7

Попко Максим/Кірепко Анатолій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Гетьман Василь




Про гру:

 

Під вечір суботи підійшло на паркет  ОДЮСШ протистояння цікавої пари 1/8 фіналу Кубка Волині. На майданчику зійшлися футзалісти "Динамо" із другою командою хорівської "Надії". Одразу кинулось в очі те, що підопічні Віктора Ревка традиційно вийшли на гру з мінімальним резервом для ротації та підсилення складу: крім повноцінної п'ятірки на лавці для запасних  за перебігом поєдинку уважно спостерігали лише два гравці в блакитних футболках. В той час, як динамівці (вже також традиційно!!!) виставили на кубковий поєдинок 3-повноцінні четвірки плюс резервного воротаря – це дійсно професійний підхід для виконання поставлених завдань.

 

   Проте в дебюті матчу та й взагалі в першому таймі, незважаючи на те, що це була битва двох різнолігових команд, жодній з них не вдавалось заволодіти ігровою перевагою, але слід відзначити, що все ж таки гості з Хорова були більш гострими та винахідливими в атаці, але впевнено й бездоганно діяв у рамці Максим Франчук. Не менш надійно в протилежних воротах грав Дмитро Харченко, в якого роботи до перерви було на порядок менше.

 

    Але все кардинально змінилось у другому таймі. Все ж таки зіграла свою роль лавка для запасних – чим довше тривала зустріч, тим помітнішою та беззаперечною була ігрова перевага динамівців. Тепер уже воротар  "надійних" працював у поті чола, раз за разом рятуючи свою команду. Десь не пощастило господарям, коли з вигідних позицій схибили Роман Москвич, Максим Герасимук та Микола Жук, а згодом лише каркас воріт виручив хорівчан після удару головою Богдана Понагайби, але після фінальної сирени на табло світились ті ж самі нулики, що й після стартового свистка арбітра. Дуже захоплюючою була й серія післяматчевих пенальті. По чотири удари пробили суперники, не даючи кіперам найменшого шансу на сейв і лише в п’ятій спробі Руслан Коб не зміг переграти Максима Франчука, а от завершальний удар з позначки Миколи Казьмирука був гольовим та вивів до чвертьфіналу Кубка Волині команду з обласного центру.

 

  Найкращий гравець матчу: Максим Франчук (Динамо)