Гра


34: 44

Удари по воротах:

18
:
20

Удари у рамку воріт:

11
:
10

Сейви:

5
:
6

Фоли:

6
:
7

Попко Максим/Леончук Олександр/Щербик Андрій




Хронометрист / Делегат:

Максимова Катерина/Журибіда Віктор




Про гру:

 

Точною копією кінцевого підсумкового результату став наступний матч 1/8 Кубка Мрії між п’ятиліговим “Бусмаркетом-2» та представником Четвертої ліги «Мідасом-2». Слід зазначити, що у своїх стартових матчах «Бусмаркет-2» втрат не зазнавав у очковому балансі, а «Мідас-2» залишився з нулем.

 

Матч розпочався атаками «Бусмаркета». Саме господарі за перших три хвилини спромоглися аж на вісім безгольових ударів по воротах. «Мідас-2» грав другим номером, і це, схоже, їх влаштовувало. Адже свідома гра від оборони на 5-й хвилині «Мідасу-2» принесла дивіденди у вигляді голу від Романа Власюка – це була перша справжня атака і перший удар по воротах суперника – 0:1. Смакувати такою тактикою гри гості продовжували і надалі. Для підтримки свого нападу на 8-й хвилині воротар «Бусмаркета-2» наважився на потужний удар по воротах суперника майже з середини власної половини майданчика. Та його візаві до цього був готовим та перевів «кулястого» на кутовий. 10-та хвилина знову була за гостями. Гру на себе взяв Олександр Баранов, і його удар з правого крайнього став влучним – 0:2. Це, мабуть, і струсануло господарів, адже за хвилину зусиллями Богдана Дмитрука та Сергія Кодні на табло уже горіли 2:2! Тож на перерву за територіальної переваги «Бусмаркета-2» команди пішли з нічийним рахунком.

 

          Розпочавши з початкового удару у другому таймі, «Мідас-2» приготував власну атаку на своїй половині майданчика, та до удару по воротах суперника справа не дійшла. Непогана комбінація від «Мідаса-2» сталася і на 15-й хвилині – а тут уже виручив воротар. Два удари за «Мідас-2» на 17-й хвилині наніс Віталій Пшонік – перший відбив воротар, другий заблокував захисник. Згодом у «Бусмаркета-2» вибудувалося декілька атак лівим флангом. Це двічі приносило позитивний результат на 20-й та 25-й хвилинах, а голи – на рахунку Богдана Дмитрука та Сергія Кодні (останній відзначився в порожні ворота під час гри «Мідаса-2» у п’ять польових). Та згодом така тактика «Мідаса-2» себе виправдала. На тій же 25-й хвилині гості ліквідували різницю у два м’ячі зусиллями Віталія Пшоніка та Юрія Павельчука і перевели гру до серії післяматчевих пенальті. І як згодом виявилось, лотерея для «Мідаса-2» цього дня була на їхньому боці, де щасливі квиточки із забитими голами потягли Олександр Баранов, Захар Мороз, Віталій Пшонік та Роман Власюк, тоді як у «Бусмаркета-2» точними були лише удари Дмитра Білика, Сергія Кодні та Віталія Барванова, що на один менше, ніж у суперника. Тож в ¼ фіналу Кубка Мрії – «Мідас-2».  

 

Найкращий гравець матчу: Сергій Кодня (Bus Market Group-2)