Гра


11: 1

Удари по воротах:

12
:
11

Удари у рамку воріт:

13
:
11

Сейви:

1
:
4

Фоли:

4
:
1

Літвінчук Леонід/Хомич Олена/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Розпочинався третій тур у Першій лізі грою між "Ветеранами" з Володимирівки та їхніми опонентами з команди "Фіміам". Перед цим туром суперники знаходились на різних полюсах "турнірки". І якщо володимирівчани були на її вершині, то їхні опоненти поки що йшли з нулем у графі залікових балів та замикали турнірну таблицю свого дивізіону.

 

Поєдинок розпочався з тотального пресингу від "Володимирівки", яка з перших секунд матчу намагалась одразу окреслити свою перевагу. Команда не тільки пресингувала, але і вдало контролювала м'яч, намагаючись в хитросплетіннях передач заплутати суперника та вивести одного зі своїх гравців на завершальний удар. Колективу це вдавалося досить непогано, і за одну хвилину Михайло Устяк зумів двічі засмутити суперників – 2:0. Продовжив його гольові потуги Віктор Воробей та двічі Сергій Чоп, і стало зрозуміло, що "Християнам" буде вкрай важко сьогодні "зачепитись" за залікові бали. Під кінець тайму все той же всюдисущий Михайло Устяк забив ще два м'ячі і на перерву команди пішли при великій перевазі «синьо-білих».

 

У другому таймі продовжилось "побиття" номінальних гостей. Сергій Чоп забив свій черговий м'яч, а продовжив гольову феєрію Ігор Барабаш. Суперники почали просто догравати зустріч, думками, напевно, готуючись до наступних поєдинків. Та все ж це ще не було кінцевим результатом у грі. Кращий гравець матчу Михайло Устяк забив свій п'ятий м'яч у поєдинку та встановив кінцеву крапку в переможному матчі для своєї команди.

 

  Найкращий гравець матчу: Михайло Устяк (Володимирівка Ветеран)