Гра


4: 2

Удари по воротах:

16
:
14

Удари у рамку воріт:

13
:
10

Сейви:

6
:
9

Фоли:

1
:
5

Максимов Дмитро/Літвінчук Леонід/Хомич Олена




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

У звітній грі зустрічались команди, які не зовсім вдало стартували у нинішньому футзальному сезоні у Вищій лізі. Команди змогли у перших двох турах взяти лише один заліковий бал на двох (вдалось це зробити гравцям "Торпедо"), тож ця зустріч була надважливою для обох колективів – вони виходили на цей поєдинок дуже мотивованими та налаштованими лише на перемогу.

 

Гра розпочалась на високих швидкостях та намаганнях команд одразу окреслити свою перевагу. Кожен з колективів намагався забити швидкий м'яч, що першими зрештою і вдалось зробити «торпедівцям». Автором м'яча став Сергій Дорецький – 1:0. Звичайно ж, такий перебіг подій не входив у плани «червоно-чорних» і вони великими силами кинулись відіграватись, та, як кажуть, "пішли в атаку, а попали у полон": це Сергій Віхрук зумів підловити опонентів у швидкій контратаці та перевага команди Анатолія Мищука стала ще більш суттєвою – 2:0. Утім, "Кураж" завжди славився своїм характером і, безумовно, був налаштований битися до останнього, що і довів Олександр Повідзьон, який зумів скоротити рахунок у грі – 2:1. У першому таймі у суперників було ще достатньо гольових моментів, та більше забитих м'ячів глядачі так і не побачили.

 

Рахунок змушував "Кураж" йти відіграватись і вони з перших хвилин другого тайму кинулись вперед. Втім, надійно діяв захист «чорно-білих», який не давав шансів зрівняти рахунок. Натомість,  в середині тайму Сергій Дорецький зумів скористатися помилкою в захисті суперників та проштовхнути м'яч у порожні ворота, на що практично одразу відповів Дмитро Бабенко і гра знову "заграла новими яскравими фарбами" – 3:2. В самому кінці гри гравцю "Торпедо" Андрію Ткачуку вдалось забити м'яч, який, зрештою, і виявився переможним для його команди та кінцевим у матчі – 4:2!

 

  Найкращий гравець матчу: Сергій Дорецький (Торпедо)