Гра


1: 2

Удари по воротах:

12
:
14

Удари у рамку воріт:

12
:
12

Сейви:

2
:
2

Фоли:

1
:
3

Літвінчук Леонід/Хомич Олена/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Це була ще одна зустріч представників Першої ліги. По-різному команди стартували у Регулярному чемпіонаті. Якщо справи у "Прип'яті" складались досить непогано (команда здобула чотири залікові бали після двох ігор), то у їхніх опонентів з "Камазу-Агро" було все не так "райдужно": колектив програв два перші поєдинки, тож саме в сьогоднішній грі хотів довести всім, що це була лише прикра випадковість, і саме ця дуель дасть команді перші залікові бали сезону та впевненість у собі.

 

Поєдинок розпочався на високих швидкостях та намаганнях кожної зі сторін протистояння першим відкрити рахунок. Вдалось це зробити хлопцям з "Прип'яті-Індустріалу", а саме Роману Сальніку – 0:1. Утім, "автомобілісти" не збиралися здаватись і змогли провести декілька небезпечних атак, проте надійно діяв "китайський мур" у вигляді захисників та воротаря «чорно-білих». Все ж і вони не змогли встояти під натиском номінальних господарів, які наприкінці тайму зусиллями Олександра Лук'янюка зуміли зрівняти рахунок, а на перерву команди пішли з бойовою нічиєю – 1:1.

 

Друга половина розпочалась з точного віддзеркалення першої. Такі ж високі швидкості та  намагання будь-що пробити захисні редути опонентів. Та летіли хвилини тайму, а зробити це не вдавалося жодній із сторін цього двобою. Щоправда, за такої гри так довго продовжуватися не могло, і м'яч все таки мав побувати у воротах. Це вийшло в кінцівці гри у "індустріалівця" Костянтина Барановича, якому вдався блискучий удар у "дев'ятку". Цей м'яч виявився переможним для «Прип’яті» та додав команді надважливі три залікові бали у турнірній таблиці. "Камаз -Агро" хоч і програв цей поєдинок, але справив хороше враження – віриться у те, що їхні перемоги ще попереду.

 

  Найкращий гравець матчу: Костянтин Баранович (Прип’ять Industrial West)