Гра


2: 2

Удари по воротах:

13
:
12

Удари у рамку воріт:

8
:
6

Сейви:

5
:
6

Фоли:

7
:
5

Попко Макс/Хомич Анатолій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Кузнєцов Дмитро/Джаорарова Олександра




Про гру:

Чинні віце-чемпіони Другої ліги з ФК «Vadrus» не надто вдало розпочали новий сезон – із двох поразок. І у третьому матчі в них був не найкращий суперник для того, щоб перервати смугу невдач – гравці «Духча» у перших двох турах здобули чотири очки та показали серйозні наміри щодо цьогорічного чемпіонату.

 

Ці наміри вони неабияк продемонстрували у перші хвилини поєдинку, не використавши одразу декілька нагод для взяття воріт. А от суперники у відповідь продемонстрували реалізацію: Павло Романюк точним ударом відкрив рахунок у грі – 0:1. «Біло-червоні» продовжили тиснути на володіння суперників та не використовувати свої можливості, і на 10-й хвилині знову пропустили: Олександр Корнійчук пробив точнісінько в дальній нижній кут – 0:2. Зусиллями Максима Сабатюка, Івана Бандури та їх партнерів по команді, номінальні господарі гри постійно створювали загрозу воротам «Вадруса», однак «біло-чорні» зуміли відзахищатися, а під перерву ледь не забили втретє – Олександр Якимчук не влучив у ворота з дуже вигідної позиції…

 

Свого гравця ФК «Духче» вдалося досягти вже в другому таймі, а голом відзначився один з найактивніших у «біло-червоних» – Максим Сабатюк – 1:2. З кожною хвилиною «біло-червоні» все більше намагалися тиснути на ворота суперників, і на 25-й хвилині таки зрівняли рахунок зусиллями Назара Лича – 2:2! Тут вже по-справжньому знову включилися в атакувальну гру і їх суперники, а Павло Романюк перевірив на міцність поперечину воріт господарів майданчика. Пішов гарний відкритий футзал, де жодну з команд не влаштовував нічийний результат. У підсумку, попри велике бажання, переможного голу не вдалося забити жодній з команд – бойова нічия, яка вносить чимало інтриги в подальший хід Другої ліги чемпіонату Волині з футзалу!

 

Найкращий гравець матчу: Павло Романюк (Vadrus)