Гра


1: 3

Удари по воротах:

20
:
17

Удари у рамку воріт:

8
:
7

Сейви:

4
:
7

Фоли:

9
:
4

Кірепко Анатолій/Котельчук Ігор/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

«Луцьк-Центр» нинішній сезон розпочав із двох бойових нічиїх з однаковим рахунком 2:2 – проти «Надії-3» та «Дежі». А от їх суперникам з «White Band» вдалося набрати на два очки більше – якщо з «Грифоном» вони розійшлися миром (1:1), то «Дежу» на початку чемпіонату зуміли переграти (6:2), тож розташовувалися в першій трійці таблиці Третьої ліги. Разом з тим, тиждень тому обидві команди у бойових та гольових матчах вилетіли з Кубка Прогресу, тож воліли якнайкраще себе показати саме у чемпіонаті області з футзалу!

 

У звітній грі жвавіше почали хлопці з «White Band», які уже в першій половині першого тайму зуміли двічі засмутити голкіпера «центральних» зусиллями Романа Ярмощцка та Сергія Секунди – 0:2. І в подальші декілька хвилин «Криптовалютники» попри всі намагання суперників були суттєво гострішими в своїх атаках. Щоправда, на 11-й хвилині «Луцьк-Центру» таки вдалося скоротити відставання, коли відзначився Віталій Корець – 1:2. Утім, прямо перед перервою номінальні гості таки відновили перевагу в два голи, при цьому «дубль» оформив Роман Ярмощук – 1:3.

 

Другий тайм поєдинку вийшов дуже напруженим та насиченим боротьбою. Були й чудові гольові моменти, й гарячі емоції та навіть голи – щоправда, взяття воріт у виконанні «White Band» арбітри не зарахували через порушення правил. При цьому дорогоцінний для «Луцьк-Центру» час ішов та поступово наближав номінальних гостей до перемоги в цій грі. В останні хвилини «фіолетово-чорні» пішли на штурм воріт опонентів п’ятьма польовими гравцями, однак гравці «White Band» зуміли відзахищатися та зберегти переможний результат, який дає їм змогу й надалі боротися за найвищі цілі у Третій лізі! А от «Луцьк-Центр» продовжить пошуки першої перемоги в сезоні вже наступного тижня…

 

Найкращий гравець матчу: Роман Ярмощук (White Band)