Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Горун Валерій/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Регулярний чемпіонат вже набрав обертів, а «Любарт» до того ж паралельно виступає тим самим складом у Першій лізі Чемпіонату України і в перенесеному матчі з «Динамо», що відбувся на тижні складалося враження, що гравцям «князівської» команди дещо бракує свіжості. Проте, суперник, здавалося, був підходящий – МФК «Хорів» вже котрий матч виступає складом з мінімумом людей на лаві запасних. Тому тренер номінальних гостей залишив у резерві гравців стартової четвірки Олександра Сименка і Максима Матвійчука, а також основного голкіпера Станіслава Горніка. З перших секунд зустрічі «Любарт» взяв м’яч під контроль і почав фірмові довгі розіграші. Та хорівці впевнено захищалися, встигали перекривати усі зони, а у кількох моментах, коли лучани таки доводили свої комбінації до ударів по воротам, блискуче зіграв воротар Юрій Свинарчук. До того ж господарі не лише відсиджувалися у захисті, а й активно контратакували. Їх «стовпам» Роману Воробею та Сергію Вишневському раз по раз вдавалося чіплятися за м’яч і хоча багато небезпечних моментів МФК «Хорів» не мав, голкіпер лучан Юрій Близнюк також весь час був у напрузі.

 

По перерві ця гра до першої помилки продовжилася і нарешті «Любарту» вдалося зловити суперника на помилці – на 22-й хвилині Богдан Мізюк наважився на несподіваний сольний прохід, стягнув на себе кількох гравців та голкіпера і викотив шикарний пас на дальню стійку, де Влад Камець в падінні переправив «Select» у сітку. Та раділи гості недовго, не минуло й хвилини, як Сергій Вишневський вискочив на ударну позицію і «розрядив свою гармату». Юрій Близнюк якимось дивом зреагував, але відбитий м’яч влучив у Антона Дригульського і залетів у сітку. Лучани знову побігли вперед і тепер вже настала черга МФК «Хорів» зловити суперника на помилці – Павло Дармовіс відібрав м’яч у центрі майданчика, вискочив сам на сам і потужним ударом «прошив» воротаря. Час, що лишався до завершення матчу «Любарт» провів з п’ятим польовим гравцем, але ще раз зламати надійний захист хорівців так і не зміг.

 

Отож, МФК «Хорів» опиняється на 2-й сходинці турнірної таблиці та має в запасі відкладений матч з «Надією», а «Любарт» після двох поразок поспіль опускається на незвичне для себе 4-е місце.

 

Найкращий гравець матчу: Павло Дармовіс (МФК Хорів).