Гра


3: 1

Удари по воротах:

13
:
14

Удари у рамку воріт:

9
:
8

Сейви:

7
:
7

Фоли:

4
:
2

Журибіда Володимир/Літвінчук Леонід/Щербик Андрій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Перед початком звітної зустрічі хорівці розташовувались на абсолютно незвичній для себе 9-й сходинці турнірної таблиці і мали в активі лише один заліковий бал, натомість «торпедівці», вочевидь, провели змістовну роботу над минулорічними помилками і стартували у сезоні доволі непогано. Зустріч розпочалася у шаленому темпі, обидві команди вирішили не сидіти у захисті, а пограти у відкритий футзал. Відповідно і небезпечних моментів не бракувало, суперники обстрілювали ворота один одного з будь-яких позицій, проте Дмитро Харченко та Богдан Самолюк діяли бездоганно, кожен «потягнув» кілька майже «мертвих» м’ячів. Тому, як не дивно по такій грі, до перерви рахунок так і не було відкрито.

 

Якщо в першому таймі гравці «Торпедо» діяли дещо активніше і гостріше, то по перерві «Надія-2» перехопила ініціативу та невдовзі повела у рахунку – Юрій Борецький відібрав м’яч у центральній зоні, просунувся до воріт і завдав удару з-під захисника, Богдан Самолюк не виручив. А ще за дві хвилини Віталій Марчук потужно приклався з далекої дистанції і «Select» вдруге опинився у сітці воріт номінальних гостей. Щоправда, незабаром Роман Сушко скоротив розрив у рахунку до мінімуму, замкнувши удар-простріл Сергія Віхрука. Час спливав, «торпедівці» пішли вперед усіма силами, згодом випустивши і п’ятого польового гравця та ще раз пробити Дмитра Харченка, що провів блискучий матч, вони так і не змогли. А на останніх секундах крапку в цьому поєдинку поставив Вадим Видихай, вразивши порожні ворота гостей.

 

Таким чином, «Надія-2» з чотирма набраними очками піднімається на 7-у сходинку, а «Торпедо» з тими ж чотирма балами провалюється аж на 9-е місце, оскільки поступилося обом основним конкурентам.

 

Найкращий гравець матчу: Дмитро Харченко (Надія-2)