Гра


1: 2

Удари по воротах:

10
:
9

Удари у рамку воріт:

7
:
3

Сейви:

1
:
6

Фоли:

3
:
6

Гоза Руслан/Щербик Андрій/Літвінчук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Гетьман Василь




Про гру:

 

У передріздвяний день відбувалася чергова вищолігова дуель, а це – майже гарантована справжня битва до останніх секунд. На цей раз на паркеті СК ВНУ зійшлися представники селища Млинів, що на Рівненщині та села Копачівка тепер уже Луцького району. В чотирьох стартових турах  "вишки" обидві команди спромоглися  здобути лише по одній перемозі, але в цьогорічній Вищій Лізі волинського футзалу це вже нікого не дивує, так як тут втрачають і будуть втрачати абсолютно всі команди, а це гарантує ще більшу інтригу на фініші першості.

 

Дуже запекле та жорстке протистояння з перших хвилин і чим далі --- тим більше піднімався градус гри та накал на майданчику. Суперники були гідні один одного, дуже щільно та кваліфіковано грали в захисті, а тому по-справжньому гольових моментів майже не виникало та й воротарі в обох колективах діяли досить впевнено та надійно. Більше пощастило «торпедівцям», коли на 12-й хвилині Сергій Віхрук обігрався в  "стіночку" з Назарієм Лебедюком, поборовся до кінця, відтіснив захисника та, на мить випередивши кіпера «червоних» Сергія Запорожця, відправив  "кулястого" в сітку воріт – 0:1.

 

В дебюті другого тайму після серії взаємних втрат м'яча Олег Савчук відпасовував праворуч на Владислава Сардаківського – молодий  "торпедівець" чудово підробив м'яч і красиво поклав його під поперечку з гострого кута – 0:2. Пропустивши вдруге,  "атлетіки" заграли більш активно, увімкнули максимальні швидкості та все частіше по-справжньому загрожували воротам Богдана Самолюка. На 20-й хвилині зустрічі один з лідерів  "Атлетіка"  Андрій Чабан взяв гру на себе, змістився в центр і потужно пробив низом, заставши все-таки зненацька молодого  "брамкаша"  копачівців і скоротивши відставання до мінімуму – 1:2. В кінці матчу  "атлетіки" пішли в атаку з  п’ятим польовим та зачепитись бодай за одне очко в принциповому матчі їм не вдалося. В підсумку – важка та  трудова перемога команди Анатолія Мищука, яка дозволила їй обійти в турнірній таблиці своїх опонентів, але вся основна боротьба у Вищій лізі – ще попереду.

 

Найкращий гравець матчу: Владислав Сардаківський (Торпедо)