Гра


6: 1

Удари по воротах:

14
:
16

Удари у рамку воріт:

10
:
9

Сейви:

8
:
4

Фоли:

3
:
3

Літвінчук Леонід/Гоза Руслан/Щербик Андрій




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Гетьман Василь




Про гру:

 

Дуже впевнено і конкурентно перейшов у вищолігові перегони минулорічний абсолютний чемпіон Першої Ліги. Після поразки в стартовому турі від  «ЛСТМ-536» в усіх подальших матчах команда «BM Group» неодмінно набирає очки і потрохи підкрадається до лідерів. Та й у Кубку АМФВ футзалісти «Бусмаркету» на першому етапі здолали своїх "старих знайомих" і  принципових суперників --- млинівський  "Атлетік", що засвідчує про хорошу і  кваліфіковану роботу не лише гравців, а й керівників та менеджменту команди. Натомість дуже несолодко себе почувають на старті нинішньої  "вишки" представники команди "Надія-2". Рік тому вони буквально змітали з паркету всіх своїх суперників, поступившись в досить рівній боротьбі лише команді Ігоря Чорнухи, а в нинішньому розіграші  "регулярки" дуже важко даються залікові бали другій команді Віктора Ревка.

 

Ось і звітна зустріч розпочалась з тотального пресингу та масованих атак дебютантів Вищої Ліги. Складалося враження, що трохи малуватий периметр ігрового майданчика СК ВНУ для поєдинків такого гатунку, але, як говорить стара істина та народна мудрість: "м'яч круглий, а поле однакове для обох команд!" Стартовий натиск команди з обласного центру дуже швидко матеріалізувався в два забиті м'ячі, авторами яких стали Микола Бойко та Олег Равський – 2:0. Як не намагались гравці в блакитних футболках переламати хід зустрічі, це їм не вдавалось, хоча вирівняти гру гостям вдалося.

 

Промінчик надії засвітився для  "надійних" вже на перших секундах другого тайму, коли їх воротар Дмитро Харченко точно викинув рукою м'яч від власних воріт на самотнього Юрія Савчишина і нападник з лету, не даючи "Селекту" приземлитись, відправив його в верхній кут воріт Владислава Савчука – 2:1. Ефектне та ефективне виконання, здавалось, додасть сил досвідченій команді врятувати гру, але не використовували свої шанси в атаці Вадим Видихай, Руслан Коб та їх партнери. А от «червоні» вдало зіграли на контратаках і всередині другого тайму вже згадувані автори голів до перерви оформили в зворотньому порядку свої  "дублі". За п’ять хвилин до фінальної сирени, щоб ліквідувати гандикап у три м'ячі, футзалісти з Хорова взяли тайм-аут і почали атакувати п'ятеро, але  цим відмінно скористався швидкий і прудконогий Іван Корчук – «бусмаркетівець» двічі відмінно зіграв на перехопленнях і довів рахунок до розгромних 6:1!!!

 

Впевнена перемога  вивела команду BusMarket Group на другу сходинку Вищої Ліги після 5-турів, а от команда  "Надія-2" поки незвично для  себе та й  для всіх розташувалась в нижній частині турнірної таблиці.

 

Найкращий гравець матчу: Іван Корчук (BusMarket Group)