Гра


1: 0

Удари по воротах:

16
:
22

Удари у рамку воріт:

7
:
10

Сейви:

7
:
6

Фоли:

5
:
0

Щербик Андрій/Леончук Олександр/Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Гетьман Василь




Про гру:

 

З абсолютно діаметрально протилежними показниками підійшли ці два колективи до очного протистояння. Команда з Воротнова ще не має жодних очкових втрат, в той час як команда "Мідасу-2" ще не здобула жодного залікового очка в нинішньому розіграші Четвертої Ліги. Також обидві команди можуть занести собі в актив вихід до чвертьфіналу Кубку Мрії. Це все теорія та статистика, а очну битву мало розсудити протистояння на паркеті.

 

Забігаючи наперед, слід відзначити, що матч видався зовсім рівним, з незначною ігровою перевагою «фіолетових». Але, можливо, таке враження склалось через те, що більшу частину  гри рахунок був на користь команди ФК "Воротнів" і лідери першості діяли по рахунку. Єдине взяття воріт у зустрічі сталось на 7-й хвилині першого тайму, коли захисники " Мідасу" залишили  без опіки нападника воротнівчан Андрія Случика, який залишився  "один на один" з досвідченим Олександром Бохонко і з близької відстані незручно пробив під  воротарем. Кіпер фіолетових вже ніби парирував удар суперника, але м'яч зрадливо закотився за лінію воріт. Як не намагалась команда Юрія Павельчука змінити перебіг подій на майданчику та рахунок на табло, перше вдавалось зі змінним успіхом, а друге залишило незмінні 1:0 на користь суперників. Неабияк посприяв такому результату непробивний кіпер воротнівчан Сергій Савчук, який крім відмінної гри в рамці, кілька разів підключався до атак своєї команди та небезпечно пробивав по воротах свого візаві.

 

В підсумку, ФК "Воротнів" продовжує очолювати лідерську групу команд Четвертої ліги, але попереду в них матчі з прямими конкурентами на чемпіонство. В свою чергу, гравці ФК "Мідас-2" продемонстрували, що вони явно не мають наміру миритись зі своїм скрутним турнірним становищем і спробують його поліпшити вже після різдвяно-новорічних свят.

 

Найкращий гравець матчу: Сергій Савчук (ФК Воротнів)