Гра


5: 3

Удари по воротах:

15
:
14

Удари у рамку воріт:

8
:
7

Сейви:

5
:
3

Фоли:

4
:
2

Журибіда Володимир/Бродовський Руслан/Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Після 4-х зіграних турів обидві команди мали по 10 залікових балів і вели відчайдушну боротьбу за місце у топ-3. Зважаючи на величезну відповідальність матчу, колективи очікувано розпочали зустріч дуже обережно і до середини першого тайму не форсували перебіг подій на майданчику, вичікуючи на помилку суперника. Дочекатись пощастило господарям – Костянтин Баранович гарматним ударом зі штрафного «прошив стінку» і Олександр Шпарук не мав шансів виручити свою команду. Забитий гол додав впевненості номінальним господарям, вони заволоділи ініціативою, провели кілька непоганих атак і незабаром «Select» вдруге опинився у сітці воріт «Трейдерс», відзначився Любомир Гаврилюк. Після другого пропущеного м’яча гості, як кажуть у боксі, «попливли» і досвідчені гравці «зелено-білих» зуміли витиснути максимум з ситуації на майданчику. Три швидких атаки і Роман Никитюк та двічі Роман Кузьмич ще до перерви зробили рахунок 5:0 на користь «Індастріал Вест».

 

По перерві «Трейдерс» спробував зробити неможливе і врятувати безнадійно програний матч. Господарі очікувано відійшли назад та відверто грали на утримання комфортного рахунку. Ситуація на майданчику розвивалася дуже подібно до сценарію першого тайму, наполегливі атаки гостей конвертувалися у гол на 23-й хвилині і також зі штрафного – Дмитро Оляницький знайшов шпарину у стінці. Наприкінці зустрічі «Трейдерс» повністю домінував і логічним наслідком цього стали голи Дмитра Козачука та Дмитра Оляницького. Втім, надто багато було пропущено в першому таймі і фінальна сирена завершила матч за рахунку 5:3 на користь господарів.

 

Отож, «Індастріал Вест» продовжує гонитву за «Володимирівкою» та «Локомотивом», програючи лише 2 пункти, а «Трейдерс» трохи відстає від групи лідерів і посідає наразі 4-ту сходинку в турнірній таблиці.

 

Найкращий гравець матчу: Роман Кузьмич (Прип’ять Industrial West)