Гра


2: 1

Удари по воротах:

11
:
13

Удари у рамку воріт:

11
:
5

Сейви:

3
:
7

Фоли:

3
:
2

Журибіда Володимир/Леончук Олександр/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

«Вуд Еко Буд» майже ідеально відіграв перші п’ять турів сезону, втративши очки лише раз та увійшовши в новий рік одноосібним лідером таблиці. Утім, і «Торпедо» закінчило попередній рік перемогою над «Атлетіком», і у випадку успіху в звітному матчі підопічні Анатолія Мищука могли вистрибнути одразу на третю-четверту сходинку до «БусМаркета», тож завершальний матч недільного ігрового дня обіцяв бути цікавим!

 

Дебют матчу не відзначився великою кількістю по-справжньому гольових моментів – здебільшого, команди дозволяли одна одній лише загрожувати воротам дальніми ударами. Це було дивно, адже обидві команди демонстрували непогані швидкості, однак це ніяк не доводило до реальних загроз: у першому таймі можна згадати хіба що удар з розвороту Сергія Дорецького, який відбив Станіслав Супрун, а у відповідь – постріл Андрія Брися наприкінці тайму, після якого так само надійно зіграв Богдан Самолюк. Перед перервою щось на кшталт тиску організували футзалісти з Олики, однак відпочивати команди пішли без забитих голів.

 

Другий тайм розпочався жваво від «Вуд Еко Буду», а Богдану Самолюку довелося відбивати удари Олександра Гезуна та Максима Кіпрухи. Гравці «Торпедо» намагалися відповідати, однак свої атаки до дійсно небезпечних ударів по воротах не доводили. У середині другого тайму гравці з Олики змарнували чудову контратаку та вихід удвох в одного воротаря, не розібравшись у ситуації. А от «торпедівцям» вдалося відкрити рахунок у грі після того, як Павло Адамський ефектно п’ятою переправив м’яч у рамку після прострілу партнера – 0:1! Не минуло й хвилини, як номінальні гості могли подвоїти свою перевагу, однак Андрій Гичка сміливо кинувся під удар Дмитра Рожка та врятував команду. «Вуд Еко Буд» відповів ударом Олександра Гезуна у дальній нижній кут – воротар в останній момент перевів «кулястого» на кутовий. Свого господарі досягли за дві хвилини до фінальної сирени – після несильного удару Андрія Брися воротар не зумів зафіксувати м’яч у руках, і Андрій Шокало зумів заштовхнути його у рамку – 1:1! На 29-й хвилині «торпедівці» мали чудовий шанс знову вийти уперед в рахунку, однак Назарій Лебедюк пробив у бокову стійку. Здавалося, у заключні хвилини більше бігли виривати перемогу саме підопічні Анатолія Мищука, однак у гарну контратаку вибіг Максим Кіпруха, який зумів у боротьбі оббігти опонента та відправити м’яч повз голкіпера – 2:1! «Торпедівці» пішли відігруватися п’ятьма польовими і навіть декілька разів за хвилину зуміли пробити по воротах, однак зрівняти рахунок так і не змогли – «Вуд Еко Буд» навіть попри втрату деяких ключових гравців зумів зберегти відрив від опонентів та залишитися впевненим лідером Вищої ліги!

 

Найкращий гравець матчу: Максим Кіпруха (Вуд Еко Буд)