Гра


5: 4

Удари по воротах:

13
:
13

Удари у рамку воріт:

7
:
8

Сейви:

8
:
6

Фоли:

3
:
4

Мельник Олег/Силюк Григорій/Хомич Олена




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

До звітної гри суперники підходили з мінливими результатами на початку сезону – молодь «Любарта» в перших чотирьох турах здобула лише одну перемогу, а ветерани «Колоса» – дві. Тож у цій «битві за шість очок» обидві команди воліли підтвердити свої претензії на потрапляння у плей-офф дивізіону.

 

Юні «Князі» зуміли шокувати суперників одразу з початку матчу, а для гола Дмитра Назарука їм знадобилося всього десять секунд – 0:1! Досить імовірно, що це найшвидший гол цього сезону загалом у чемпіонаті Волині! До середини тайму підопічні Олександр Лисенка тримали мінімальну перевагу, а згодом зуміли збільшити її – це Ілля Ярошук сміливо змістився у центр та пробив у дальній верхній кут – 0:2! Утім, вже за хвилину гравці «Любарт Junior» забули у власній карній зоні Дениса Левчука, і той переправив довгу передачу партнера з аута у ворота – 1:2! Дуже часто у цій грі луцькі юнаки намагалися атакувати, залучаючи п’ять польових гравців, і наприкінці тайму це зіграло з ними злий жарт: помилка при розіграші кутового призвела до того, що з власної половини майданчика порожню рамку вразив Андрій Полтавець, який відправив на перерву команди за рівного рахунку – 2:2!

 

У другому таймі гравці «Любарта Молодшого» продовжили свою сміливу «партію», радуючи своїми гарними розіграшами та комбінаціями із залученням п’ятьох польових. Це дало результат, і двічі оборонні порядки «ветеранів» своїми вбіганнями розбивав якраз той самий п’ятий – Назар Луцьк, який двічі переправляв у ворота передачі партнерів – 2:4! Здавалося, що «Князі» зуміють в цьому матчі зрівнятися із суперниками у таблиці та зробити чудовий подарунок своєму наставнику Олександру Лисенку, який за день до гри святкував день народження. Майже одразу Денис Левчук один гол відіграв ударом метрів з десяти – 3:4. Гравці «Любарта» продовжили дуже сміливо йти уперед – можливо, відпрацьовуючи якісь важливі комбінації для виступів у всеукраїнських футзальних змаганнях своєї вікової групи, однак знову втратили м’яч на підступах до карної зони, дозволивши Денису Левчуку оформити хет-трик ударом у порожню рамку – 4:4. В останні хвилини обидва суперники бігли виривати перемогу в грі, декілька ударів не реалізували юні «Князі», однак за декілька секунд до сирени якраз вони і пропустили: воротар вкинув далеко до воріт опонентів, і Андрій Полтавець, головою скинувши «кулястого» у порожню рамку, таки вирвав для «Колоса-2» третій успіх сезону – 5:4!

 

Таким чином, «Ветерани» з Ківерців трохи підтягнулися у таблиці, тепер будучи найкращими після лідерської «четвірки», а от «Любарту-молодшому» в цій грі для очок і успіху, мабуть, банально не вистачило уважності чи голкіпера в рамці в потрібні епізоди – однак вже з юних років ці хлопці демонструють неабиякий хист та тактичні сюрпризи, тож, можна бути упевненими, що вони ще виблиснуть у цьому сезоні…

 

Найкращий гравець матчу: Назар Луць (Любарт Junior)