Гра


1: 0

Удари по воротах:

21
:
12

Удари у рамку воріт:

11
:
6

Сейви:

6
:
10

Фоли:

2
:
7

Попко Максим/Кірепко Анатолій/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Заключний матч п’ятого туру в Третій лізі звів між собою претендентів на медалі регулярної першості. «Клевер Сторс» йшов другим з трьома перемогами у чотирьох матчах, а «Надія-3» мала на два очки менше. До слова, ці ж команди вже зіграли між собою видовищний поєдинок цього сезону в Кубку Прогресу, де переможця визначила лише серія пенальті, яка вивела у чвертьфінал турніру представників мережі «розумних магазинів»!

 

Рівним видався і початок звітного поєдинку: команди почергово накочували хвилі своїх атак, граючи на зустрічних курсах, однак у першій половині тайму відзначитися не зумів ніхто. Більш активно команди забігали наприкінці тайму, і тут вже голкіперу «Клевер Сторс» Володимиру Ярмолюку довелося демонструвати неабияку самовіддачу та майстерність, декілька разів рятуючи свою команду від вірного голу. Щоправда, і самі «фіолетово-білі» намагалися відповідати своїми гострими атаками, які, однак, до стількох карколомних стрибків воротаря «Надії-3» не призводили. У підсумку, на перерву команди таки пішли з нульовою нічиєю на табло.

 

У другому таймі команди так само продовжували щосили боротися за перемогу, однак захисні порядки обох колективів протягом довгого часу витримували натиск. Перший гол стався аж у середині тайму: звичайний простріл з кутового від «Надії-3» прошмигнув повз голкіпера та польових гравців і дістався до Олега Островського, який фактично з метра не міг не вразити вже незахищену рамку – 1:0! Гості кинулися відігруватися, однак їх суперники просто повинні були подвоювати перевагу: пощастило, що в останній момент воротар таки кинувся під удар Романа Лизогуба з трьох метрів! Загалом, до кінця матчу гравці «Надії-3» були навіть ближчими до наступного голу, ніж суперник – до нічиєї, тож у підсумку справедливо святкували мінімальну перемогу, яка вивела їх на другу сходинку Третьої ліги чемпіонату Волині.

 

Найкращий гравець матчу: Олег Островський (Надія-3)