Гра


2: 3

Удари по воротах:

10
:
10

Удари у рамку воріт:

11
:
11

Сейви:

1
:
0

Фоли:

0
:
3

Літвінчук Леонід/Хомич Анатолій/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Волинець Юрій




Про гру:

 

             Гості цього протистояння з «Надії-2» виходили на гру, намагаючись реабілітуватися після поразки в попередньому турі, щоб у разі перемоги покращити своє турнірне становище і поборотися за п’єдестал Вищої ліги. Господарі з «Акценту», які у рейтингу були вище за свого суперника, теж у разі перемоги, претендували на місце у першій трійці.

 

             Тому з перших секунд команди розпочали гру обережно, щоб не допустити помилок у захисті. Пристосувавшись до стилю гри, гості почали діяти активніше і заграли першим номером. Потужний удар Юрія Савчишина парирував Василь Фібіч. Через кілька хвилин він також став на заваді удару від Назара Ожеховського. Та вкотре спрацювало «футбольне правило» і під завісу тайму Назар Серський, прикривши корпусом м’яч від захисника, пробив влучно – 1:0. В подальшому господарі наростили темп гри, але до кінця тайму рахунок не змінився.

 

             Другу половину гри гравці «Надії-2» пішли вперед і створили ряд загроз біля воріт «Акценту». Вкотре небезпеку створювали у карному Ожеховський та Кліш, але голкіпер господарів грав надійно. Проте він був безсилим після удару Вадима Видихая, який в одній з атак зрівняв рахунок – 1:1. Не минуло і хвилини, як гості знову досягли успіху: Видихай підступним ударом з носка виводить гостей вперед – 1:2. Господарі після легкого шоку пішли на штурм у відповідь, шукаючи шляхи до воріт Харченка. І їх настирливість принесла їм успіх: Андрій Янко зрівняв рахунок, забивши шкіряного у ближній від голкіпера кут – 2:2. Гравці «Надії-2» прагнули все ж виграти гру та пішли у контрнаступ. І під завісу гри Юрій Борецький першим зіграв на добивання і вивів гостей вперед – 2:3. Аби врятувати поєдинок, господарі останні хвилини провели в п’ять польових, але гості організували надійний захист і втримали переможний рахунок гри.

 

           Отож, «Надія» реабілітувалася перед уболівальниками за попередню поразку, а «Акцент» наздогнав по очках «Агромат» - обидві команди продовжать боротьбу за медалі Вищої ліги.

 

Найкращий гравець матчу:  Вадим Видихай (Надія-2)