Гра


1: 4

Удари по воротах:

21
:
29

Удари у рамку воріт:

8
:
18

Сейви:

4
:
7

Фоли:

4
:
4

Літвінчук Леонід/Шульгач Андрій/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У звітній грі зустрічалися колективи, які ведуть боротьбу за медалі Третьої ліги: «Локі» виграли три матчі з п’яти та перед туром розташувалися якраз на третій сходинці, однак і гравці «Луцьк-Центра» виграли два останні матчі в чемпіонаті з однаковим рахунком 4:3, і підібралися до суперників на відстань одного залікового балу – це лише підвищувало турнірне значення поєдинку.

 

Перший тайм вийшов досить напруженим та насиченим, обидві команди багато атакували і «до повного щастя» глядачів не вистачало лише забитих голів – особливо попрацювати довелося голкіперу «Локі» Дмитру Притулюку, який не раз і не два виручав свою команду після ударів суперників. І як не старалися обидві команди, перший тайм так і завершився нульовою нічиєю.

 

А от на першій же хвилині після перерви рахунок змінився: Сергію Шостаку з «Локі» вдалося продертися повз опонента та реалізувати фактично вихід віч-на-віч з кіпером – 0:1! Ще за декілька хвилин «представники» скандинавського бога обману заробили право на пенальті, однак голкіпер «Луцьк-Центра» Микола Бондарєв дивовижним сейвом порятував команду після удару з «точки» Артема Назарчука, а ще за кілька хвилин – самовіддано кинувся під удар Олександра Шитова. Щоправда, на 19-й хвилині «Локі» таки досягли свого, заробивши право на вільний удар та гарно розігравши його під точний удар того-таки Шитова – 0:2! Не минуло й хвилини ігрового часу, як Олександр вибіг віч-на-віч з воротарем та упевнено виграв цю дуель – 0:3. Гравці «Луцьк-Центра» й не думали здаватися, організувавши неабиякий тиск на ворота суперників, і це дало результат на 22-й хвилині, коли відзначився Віталій Корець – 1:3. Одразу ж після цього «фіолетово-чорні» втратили ще кілька чудових нагод, аби забити, а на останні дві хвилини пішли атакувати п’ятьма польовими. Щоправда, при цьому й ледь не пропустили: Олександр Шитов міг оформляти «хет-трик» у цьому матчі, однак після його удару м’яч влучив у бокову стійку воріт. А на останній хвилині номінальні гості таки забили свій четвертий гол, а Сергій Шостак оформив свій «дубль» і поставив крапку в матчі – 1:4. Таким чином, «Локі» здобули четверту перемогу в чемпіонаті та суттєво покращили свої шанси на медалі Третьої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Шитов (Локі)