Гра


5: 4

Удари по воротах:

21
:
15

Удари у рамку воріт:

14
:
10

Сейви:

4
:
6

Фоли:

9
:
11

Літвінчук Леонід/Шульгач Андрій/Котельчук Ігор




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Волинець Юрій




Про гру:

 

Результату цієї гри найбільше чекав «Kroschu Lutsk», який кількома годинами раніше переграв FC «Traders» і який, у випадку перемоги індустріалів, претендував на місце у трійці лідерів. Але настрій їм зіпсував ківерцівський «Локомотив». Та і «Industrial West» необхідна була лише перемога, яка б дозволила їм набрати однакову кількість очок з лідерами з «Володимирівки», які у суботу втратили очки, зігравши в нічию з «Камаз-Агро». Тому за такого розкладу, гра була цікавою, щедрою на інтригу та голи і показала бійцівський характер гравців грати до останнього, незважаючи на результат. Та все по порядку.

 

Як і передбачалося, з перших секунд на полі зав’язалася швидкісна, силова гра. На вістрі атак частіше були господарі, які більше діяли з м’ячем і які грали потужніше. Вони щонайменше чотири рази мали нагоду відкрити рахунок. Гості лише на 5-й хвилині провели контратаку і вперше пробили прицільно по воротах суперника. Незважаючи на тотальну перевагу «Індустріального Заходу», «залізничники» стримували натиск, а при нагоді йшли в контратаку. Назарій Левчук став грозою для захисту господарів, але надійно діяв голкіпер Андрій Поліщук. І лише на 7-й хвилині потужний удар з-за меж карного Костянтина Барановича досяг цілі для господарів – 1:0. Гравці «Заходу» прагнули закріпити рахунок і продовжували домінувати, притиснувши ківерчан до своїх воріт. Та через дві хвилини після голу Назар Левчук, підступним ударом зі штрафного, забив красень-гол (від штанги, поперечини у сітку). А через 20 секунд, в черговій атаці гостей, «блиснув» майстерністю Павло Шмига і вивів гостей вперед – 1:2! Господарі, отримавши порцію холодного душу, кинулися рятувати ситуацію, але Радислав Алексюк, піймавши кураж, творив дива в рамці «Локомотива». Проте один у полі не воїн і під завісу тайму господарі дотисли гостей і Вадим Корень відновив рівновагу в грі – 2:2!

 

Друга половина зустрічі теж стала не менш напруженою і цікавою. Володіючи ініціативою, господарі знову припустилися помилки, за що миттєво були покарані «Локомотвом». Спершу комбінація Левчук – Крупіцький завершилася взяттям воріт Андрія Поліщука. А через хвилину Давид Франчук довів перевагу гостей до двох м’ячів – 2:4. «Industrial West» не був згідний з таким розкладом і помчався відігруватися, посиливши натиск своїх атак. Потужний удар Олега Василюка скоротив розрив до мінімуму – 3:4. Інтрига в матчі зросла. Почалася силова боротьба. В кінцівці гри, за гру рукою, арбітр Леонід Літвінчук, призначив шестиметровий у ворота залізничників. Вадим Соловонюк чітко реалізував пенальті і зрівняв рахунок – 4:4. Гра знову набула гостроти та жорсткості. Жодна з команд не хотіла втрачати очки, а грала лише на перемогу, до останнього. На полі розпочався відкритий, комбінаційний футзал. За 3 хвилини до закінчення гри «Локомотив» залишився в меншості на дві хвилини за вилучення свого гравця. Але ківерчани мужньо вистояли у меншості і ще навіть мали нагоду вийти вперед, але Назар Левчук влучив у штангу. Та все ж таки, остання хвилина гри,  стала для них роковою. Роман Сальнік, холоднокровно розібравшись із захистом та голкіпером, вирвав перемогу для господарів – 5:4! Але остаточна крапка в грі, а з нею і втрачена надія, була поставлена за 12 секунд до закінчення, коли Левчук не влучив у ворота  після пробиття дабл-пенальті.

 

Отож «валідольна» перемога «Industrial West» з мінімальним рахунком дозволила їм обійти залізничників на одне очко і вийти на другу сходинку, набравши однакову кількість очок з ветеранами з «Володимирівки». А ФК «Локомотив» Ківерці, незважаючи на «бойовий» програш, закріпився на третій позиції турнірки Регулярного чемпіонату Першої ліги.

 

Найкращий гравець матчу: