Гра


3: 0

Удари по воротах:

25
:
12

Удари у рамку воріт:

18
:
5

Сейви:

3
:
15

Фоли:

10
:
5

Гоза Руслан/ Попко Максим/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Обидва колективи цього року зірок з неба не хапають, хоча з потраплянням до зони плей-офф, проблем в них, схоже, не виникне. «Vadrus» традиційно був присутній на матчі практично повною заявкою, натомість у «Стиру» була в наявності лише одна заміна. Тому стратегія на гру у «взуттєвиків» була цілком зрозуміла: часті зміни четвірок і підтримання максимального темпу повинні були до перерви вимотати нечисленний склад демидівців і у другому таймі господарі мали б дотиснути суперника. За великим рахунком, зустріч і склалася саме за таким сценарієм, проте все ж таки гості завдяки шаленому бажанню і фантастичній грі у «рамці» Романа Додя мали шанси схилити шальки терезів на свій бік, ще б їм трохи везіння… Втім, про все за порядком. Незважаючи на те, що господарі одразу після стартового свистка активно пішли вперед і увімкнули швидкість, «Стир» доволі впевнено захищався і при кожній нагоді намагався відповідати контратаками. Тому до середини першого тайму на майданчику точилася доволі рівна боротьба з нечисленними гострими моментами. Ближче до перерви стратегія «взуттєвиків» почала працювати і біля воріт гостей ставало дедалі гарячіше, проте голкіпер був на висоті і «потягнув» кілька дуже небезпечних ударів. Мали нагоду відкрити рахунок і демидівці, але потужний постріл Миколи Петролюка з 10-метрової позначки розминувся з воротами.

 

У другому таймі, незважаючи на відчайдушний опір «Стиру», перевага господарів ставала все більш відчутною і на 25-й хвилині вони таки досягли свого – Павло Романюк потужним ударом у верхній кут розпечатав ворота демидівців. Змушені відігруватися гості з останніх сил зробили спробу піти в атаку, але у вільні зони у їх захисті раз по раз почали потрапляти гравці «взуттєвиків» і до фінальної сирени Олександр Кузьменко та Тимофій Павлович також розписалися у воротах «Стиру».

 

Отже, «Vadrus» набирає 3 залікових бали та піднімається на 5-у сходинку турнірної таблиці, а демидівці опускаються на 7-у позицію.

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Кузьменко (Vadrus)