Гра


3: 3

Удари по воротах:

16
:
16

Удари у рамку воріт:

8
:
7

Сейви:

5
:
5

Фоли:

8
:
2

Хомич Анатолій/Максимов Дмитро/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Гетьман Василь




Про гру:

 

Безумовно, це був центральний матч 7-го туру Першої Ліги, адже на паркеті ОДЮСШ зійшлися два лідери дивізіону, які ще не  знали гіркого присмаку поразки в нинішній "регулярці". В активі обох команд було по 5 перемог при одній нічиїй і лише по різниці забитих та пропущених м'ячів ветерани були кращими за своїх опонентів і розташовувались на першій сходинці таблиці.

 

Гра розпочалась жваво, без всякої розвідки, що було досить несподівано, враховуючи статус супротивників та значимість підсумкового результату для обох колективів. Першими загрозу біля воріт номінальних господарів створили ветерани, але лише трохи не влучив у кут воріт, вийшовши на ударну позицію, Петро Шелест. А от гравцям в чорних футболках пощастило більше, і вже на 3-й хв Андрій Рижановський відкрив рахунок у зустрічі – 1:0. Після цього саме "західники" перехопили ігрову ініціативу: вони частіше турбували ворота нещодавнього ювіляра Сергія Подопригори, який за декілька днів до гри відзначав своє 50-річчя!!! На 10-й хвилині матчу досвідчений кіпер не зовсім впевнено зіграв на п'ятачку перед воротами, і цього вистачило для напористого Романа Кузьмича, який збільшив перевагу своєї команди – 2:0. Та все ж таки на перерву команди йшли з мінімальною перевагою "індустріалів", так як черговий гол записав на власний рахунок рожищенський  "володимирівець" Михайло Сомик, який попрацював на добиванні і з другої спроби розмочив ворота  Андрія Поліщука – 2:1.

 

В досить рівній конкурентній боротьбі розпочався другий тайм, нічого не давали зробити біля своїх воріт ветеранам господарі, а на 23-й хвилині Роман Сальнік вийшов з правого флангу атаки на  "побачення" з "брамкашем" із Володимирівки, майстерно хитнув останнього та пробив в незахищений кут – 3:1. Буквально за хвилину все той же восьмий номер «західників», скориставшись помилкою Петра Шелеста, міг зняти всі питання щодо переможця дуелі, але на цей раз в аналогічній ситуації він не зумів перехитрити Сергія Подопригору, який виручив свого партнера. «Ветерани» взяли тайм-аут, перетасували свій атакувальний склад та пішли на завершальний штурм з п’ятим польовим. Ця тактика в них спрацювала «на відмінно»: з інтервалом в одну хвилину «блакитні» забили два голи "під копірку" і вирвали заслужену нічию в тяжкому матчі – 3:3. «Дублем» в їх складі відзначився Денис Сокирка, забивши голи-близнюки і напрацювавши тим самим на визнання "найкращого гравця матчу". А доля переможця регулярної першості у Першій лізі, хоч і номінально відтепер «у ногах» ветеранів з «Володимирівки», все ж визначатиметься у заключні два тури.

 

Найкращий гравець матчу: Денис Сокирка (Володимирівка Ветеран)