Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Гетьман Василь




Про гру:

 

Ця гра стала вже другим хорівським "міжсобійчиком" у 2024-му році. Кількома тижнями тому "Надія" легко, невимушено та без особливих проблем і натуг переконливо здолала "смугастих". В нинішньому розіграші Суперліги волинського футзалу на даний момент є ще багато пропущених матчів, які (як показує практика!!!) неможливо пройти без втрат. Але саме "надійні" на пару з  "князями" з «Любарта» до початку двобоїв цього вікенду були прихованими лідерами перегонів, а їх звітні опоненти, навпаки, були лідерами за втраченими очками. Та й як може змінитись ігровий малюнок на майданчику, коли минуло рівно три тижні після одностороннього поєдинку першого кола? Виявляється, що в футзалі все можливо, а тим більше, якщо ці матчі носять характер справжнього дербі. Хорівці непогано попрацювали під час трансферного коридору, зробили точкові підсилення і тепер мають всі шанси покращити своє турнірне становище в другому колі.

 

В дебюті матчу вже традиційно більш активно розпочали "зелені": вони більше володіли м'ячем, закручували свої багатоходівки та потроху створювали небезпечні моменти поблизу воріт Юрія Свинарчука. Але те, що не вдавалось виконати Сергію Шафранському та Роману Москалику, чітко  "реалізував" гравець "Хорова" Сергій Вишневський, відзначившись автоголом: звісно, що не пощастило дев’ятому номеру «смугастих» – 0:1. Перед самою перервою «надійні» закріпили свій успіх красивим голом від свого бомбардира Ярослава Писька: "двадцятка" «зелених» з гострого кута пробив "пиром" з-під захисника та влучив у самісіньку «дев'ятку» – 0:2!

 

Кардинально змінилась картина на паркеті після відпочинку команд. Можливо, гравці "Надії" діяли по рахунку, але скоріше саме емоційний настрій та зарядженість на зміну результату футзалістів  "Хорова" змусила номінальних гостей діяти від оборони. На 21-й хвилині після швидкої багатоходівки Ростислав Король філігранним пасом знайшов на дальній стійці Валерія Нікітчука, який з півметра розстріляв ворота Андрія Янчука – 1:2! Окрилені успіхом хорівчани продовжили в тому ж дусі і через п’ять хвилин Павло Дармовіс вивів на ударну позицію Короля, який зрівняв рахунок! Цікаве та гостре протистояння на останніх хвилинах зафіксувало бойову нічию 2:2, яка стала справедливим підсумком справжнього дербі.

 

Найкращий гравець матчу: Ростислав Король (МФК Хорів)