Гра


5: 1

Удари по воротах:

21
:
18

Удари у рамку воріт:

11
:
8

Сейви:

7
:
6

Фоли:

3
:
3

Кірепко Анатолій/Мищук Анатолій/Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Волинець Юрій




Про гру:

 

        Зустрічалися команди, які розташувалися в середині турнірної таблиці і  які у разі успіху підкрадалися б до заповітної призової трійки. Тому з перших хвилин, тяготіючи кінцевим результатом, обидві команди подовгу утримували та розігрували м’яч. Ніхто не хотів форсувати подій, команди вивчали і пристосовувалися до стилю гри суперників. Темп гри був невисоким. Протягом перших п’яти хвилин на полі точилася рівна гра. Перший влучний удар, лише на 5 хвилині, провів Богдан Громійчук, але Віталій Шинкарук зреагував. Незважаючи на початок гри, господарі вдалися до тактики з підключенням голкіпера і досягли успіху. Валентин Дублій потужним ударом в «дев’ятку», вивів господарів вперед – 1:0.    Після пропущеного голу гості наче отямилися і Шинкарук двічі відводив небезпеку від своїх воріт після активних дій Максима Мокійця. Господарі стримали натиск суперника і вирівняли гру. Кінцівка тайму пройшла в швидких атаках команд. Роман Юсюк мав нагоду зрівняти, але вкотре надійну гру демонструє Шинкарук. Та все ж за 2 хвилини до закінчення першого тайму стрімкої атаки гостей та комбінації Юсюк – Корець і рахунок став нічийним – 1:1. Подальші активні дії гостей не привели до взяття воріт і сирена фіксує бойову нічию у першому таймі.

 

        Друга половина зустрічі розпочалася з активних дій обох команд, які прагнули володіти ініціативою і вийти вперед. І вже на початку тайму «більярдним» ударом від стійки Андрій Мединський вивів господарів вперед. Зловивши «кураж» господарі активізувалися і Мединський міг потроїти рахунок, але знову на висоті був Бондарєв. А через мить вже Баранов втратив нагоду зрівняти рахунок. За обопільних атак команд пройшла майже вся друга половина. Але рахунок не змінився. Саме цікаве розпочалося під завісу гри. Швидка атака господарів та комбінація Машава – Федорчук і м’яч затріпотів у сітці. Гості пішли на відчайдушній штурм, граючи у 5 польових і мало не досягли успіху. Але в першому епізоді вони влучили у штангу, а у другому, на заваді м’ячу став голкіпер господарів. Гравці «Бережанки» надійно організували захисні редути і чекали слушного моменту, щоб «зловити» суперника на помилці. І така тактика спрацювала. Костянтин Добровольський перехопив верхову передачу і головою посилає м’яч в порожні ворота гостей. Гравці «Луцькцентру» і надалі йдуть на відчайдушний штурм в 5 гравців і знову допускаються помилок. Андрій Мединський двічі посилав шкіряного в порожні ворота після перехоплення і лише його друга спроба, за хвилину до закінчення гри, досягла успіху, поставивши остаточну крапку в рахунку.

 

        Подальші дії команд не увінчалися успіхом і господарі святкують переконливу перемогу. Отож, перемога «Бережанка-Метеор» впритул приблизила їх до трійки призерів, а «Луцькцентр» знову покидає майданчик без очок.

 

 Найкращий гравець матчу: Вахтанг Машава (Бережанка-Метеор)