Гра


1: 2

Удари по воротах:

10
:
9

Удари у рамку воріт:

4
:
4

Сейви:

2
:
3

Фоли:

2
:
5

Шульгач Андрій/Кірепко Анатолій/Стащук Леонід




Хронометрист / Делегат:

Борошук Олексій/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

«Надія-3» після перемоги «Локі» над «White Band» мала всі шанси за підсумками чергового туру вийти на одноосібну першу сходинку Третьої ліги. Утім, для цього потрібно було переграти непоступливий «Грифон», який цього сезону доводить, що в матчах за участі цієї команди результат передбачити просто неможливо.

 

Сюрпризом вони стали і для своїх хорівських суперників. Відбивши перші декілька атак «Надії-3», завдяки вдалому індивідуальному проходу Геннадія Зюлькова «Грифони» уже на 2-й хвилині гри відкрили рахунок – 0:1. В подальшому м’яч практично повністю перейшов у володіння хорівчан, які накочували хвилі постійних атак на ворота суперників, і голкіпер номінальних гостей Андрій Солянніков раз за разом виручав свою команду – нехай і не після потужних розстрілів впритул, однак кожен удар ніс в собі неабияку небезпеку. Не зумів нічого вдіяти воротар лише тоді, коли після удару Миколи Кривдіка траекторію польоту «кулястого» змінив рикошет від власного захисника – 1:1. Утім, під кінець першого тайму «жовто-блакитним» таки вдалося знову вийти вперед у рахунку, коли після прострілу з кутового та невпевненої гри кіпера м’яч на дальній стійці потрапив до самотнього Миколи Поліщука – 1:2!

 

Подальший розвиток поєдинку, підозрюємо, призвів до походу гравців «Надії-3» до церкви. Маючи тотальну перевагу над суперниками, тільки за першу половину другого тайму вони створили з десяток моментів біля воріт «Грифонів», під час деяких з них якимось дивом не відправляючи м’яч у ворота буквально з декількох метрів та з відіграним воротарем! А воїни з «Грифона» продемонстрували справжню стійкість та характер та в останні хвилини вистояли й під час фінального штурму від «Надії-3» п’ятьма польовими. А завдяки цій мінімальній перемозі номінальні гості ще й порівнялися за очками з хорівчанами і тепер також матимуть змогу поборотися за медалі та перемогу в Третій лізі чемпіонату Волині!

 

Найкращий гравець матчу: Костянтин Яценко (Грифон)