Гра


4: 5

Удари по воротах:

18
:
13

Удари у рамку воріт:

10
:
9

Сейви:

2
:
0

Фоли:

2
:
2

Літвінчук Леонід/Котельчук Ігор/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

У звітній грі зустрічалися команди із низин Четвертої ліги: молодь «Любарта» мала до цього туру в активі лише одну перемогу, а «Мідас-2» взагалі не набрав жодного очка у чемпіонаті, тож намагався бодай проти юних підопічних Олександра Лисенка покращити такий невдалий сезон.

 

Перші небезпечні атаки виходили саме у юних «Князів», однак і першими виймати м’яч з сітки власних воріт довелося їм: вже вкотре цього сезону вони сміливо вийшли на побудову атаки п’ятьма польовими та втратили м’яч, дозволивши Захару Морозу забігти із ним у порожню рамку – 1:0. Ще більше серйозною заявка на успіх «Мідаса-2» стала у середині першого тайму, коли Роману Дмоховському вдався гарний удар з-за меж карної зони – 2:0. Тут вже по-справжньому «прокинулися» й номінальні гості, які почали щоразу завдавати ударів з різних дистанцій, а невдовзі таки відіграли м’яч зусиллями Назара Луця після розіграшу кутового – 2:1. Попри намагання обох суперників, рахунок до перерви так і не змінився.

 

А після відпочинку з новими силами кидалися у свої атаки частіше якраз «Князі», і на початку другого тайму одна із комбінацій таки запалила другу «двійку» на табло – 2:2. Розпочалася гра на зустрічних курсах, у якій «Мідасу-2» вдалося знову вийти уперед після вдалої гри на добиванні Ігоря Пруднікова – 3:2. Олександр Лисенко оперативно взяв тайм-аут, після якого його юні підопічні пішли уперед п’ятьма польовими та врешті-решт зрівняли рахунок – 3:3! Утім, надто захопившись своїми атаками в подальшому, невдовзі знову забули про оголений тил та дозволили відзначитися у порожні ворота Олександру Баранову – 4:3! Можливо, саме в цій грі представники команди, названої в честь легендарного міфологічного царя Мідаса, були найближчими до першої перемоги в сезоні, однак їх юні опоненти взагалі зуміли фінальним штурмом залишити їх без жодного набраного балу. Спочатку вони заробили право на пенальті, який реалізував Олександр Барболін, а на останній хвилині гри розіграли ще одну комбінацію, яку точним ударом завершив Ілля Ярошук – 4:5! Вольова перемога «Любарта-молодшого» яка майже забезпечує «Князям» путівку до плей-офф Четвертої ліги чемпіонату Волині.