Гра


4: 1

Удари по воротах:

17
:
12

Удари у рамку воріт:

7
:
4

Сейви:

3
:
3

Фоли:

4
:
2

Журибіда Володимир/Стащук Леонід/Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Волинець Юрій




Про гру:

 

Чвертьфінальна гра між давніми суперниками мала стати реваншем господарів, які тиждень тому, видали драматичний матч у чемпіонаті Волині, переможцем у якому з мінімальним рахунком, вийшли юні вихованці Олександра Лисенка (4:5).

 

Та не так сталося, як бажалося. Підопічні Юрія Павельчука, зробивши висновки після минулого матчу, вже з перших секунд взялися за діло і на першій хвилині, Микита Палюра, перехопив поперечну передачу гостей, послав шкіряного в порожні ворота любартівців – 1:0. Не встигла секундна стрілка зробити повне коло, як Олександр Баранов подвоїв перевагу господарів – 2:0. Отримавши гандикап у два м’ячі, «Мідас» грав спокійно, контролюючи хід гри і гостріше атакував. В одній з атак Роман Власюк, прокрався крізь захист і перекинув м’яч через воротаря, потроївши перевагу господарів – 3:0. Гості виглядали знесиленими і їх зусилля не приносили успіху. Вони не могли налагодити командних дій, які б внесли позитив у гру. Їх атаки щоразу «захлиналися» на підходах до карного. Гравці «Мідаса-2», в свою чергу, «упіймавши» кураж, були господарями на майданчику, володіючи ігровою та територіальною перевагою. Але і їх зусилля до кінця тайму не змінили рахунку.

 

Другу половину зустрічі «Мідас» розпочав, граючи першим номером. Палюра, Баранов мали слушні моменти для взяття воріт, але надійний захист юних «любартівців» та їх голкіпера ставав на перешкоді м’ячу. Втримавши натиск, підопічні Лисенка заграли швидше і в одній з нечисленних контратак Максим Новосад скоротив рахунок – 3:1. Після забитого голу гра пожвавішала. Команди додали у швидкостях і розпочався швидкісний динамічний футзал. Щоб врятувати гру, «Князі» перейшли на гру в п’ять польових, але вкотре не змогли скористатися перевагою. У відповідь Олександр Баранов зробив «дубль» у грі, забиваючи м’яч, який потрапив до нього після удару Дмоховського і відскоку від стійки – 4:1. В подальшому обидві команди провели ще ряд швидких атак, проте фінальна сирена зафіксувала реванш «Мідаса-2» з позитивним результатом, який дозволив підопічним Юрія Павельчука продовжити боротьбу в півфіналі Кубка Мрії.

 

Найкращий гравець матчу: Олександр Баранов (Мідас-2)