Гра


10: 1

Удари по воротах:

18
:
10

Удари у рамку воріт:

7
:
7

Сейви:

176
:
7

Фоли:

3
:
1

Бродовський Руслан/Максимов Дмитро/Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Мудрик Юлія/Журибіда Віктор




Про гру:

 

          Діаметрально протилежні місця у турнірній таблиці посідали суперники після сьомого туру Першої ліги. Сімнадцять очок і друге місце (за додатковими показниками) було у номінальних господарів – останню сходинку з одним очком посідав «Олімп».

 

До 2-ї хвилини якихось атакуючих конструктивних дій глядачі не спостерігали. Першу вилазку до чужих воріт зробив «Олімп». Та хто фаворит у грі, господарі заявили двома голами на 3-й хвилині у виконанні «дублем» Романа Сальніка – 2:0. Легко та невимушено організовували свої атаки номінальні господарі і надалі. Територіальна перевага повністю була на їх боці, а комбінації виходили на різні смаки. На 6-й хвилині Олег Василюк навіть наважився на удар зі своєї половини майданчика – «кулястий» пролетів в сантиметрах від стійки. «Олімп» став в глуху оборону та навіть не намагався атакувати – практично відбивався. На 9-й хвилині «Індустріал Вест» відзначився голами Володимира Чайки та Романа Кузьмича – 4:0. Під кінець тайму «Олімп» все ж організував три атаки, у гру навіть вступив воротар суперників, але забити бодай один гол «біло-синім» так і не вдалося. Більше того, в порожні ворота за «Індустріал Вест» забив на 14-й хвилині Роман Сальнік – 5:0.

 

          Перевага «Індустріала» над «Олімпом» продовжувалась і у другому таймі. На 17-й хвилині Роман Кузьмич оформив «дубль». Гол престижу на 20-й хвилині у «Олімпа» був на рахунку Анатолія Шкандевича – 6:1. Навіть після пропущеного голу у власні ворота залишалось дочекатися, скільки ще заб’є «Індустріал Вест» в чужі. Та, схоже, бажання розкласти повністю на лопатки суперника у господарів не було. І завідома віддавши певну ініціативу «Олімпу», на майданчику гра вирівнялась. Та навіть за такої ситуації ще чотири голи побували у воротах гостей. За «Індустріал» відзначались на 23-й хвилині Андрій Рижановський, на 26-й та 27-й в порожні ворота Володимир Чайка, а крапку у переможній грі з рахунком 10:1 за 22 секунди до її завершення поставив Олег Василюк.

 

          Завдяки цій перемозі та поразці в іншому матчі «Володимирівки Ветерана» «західняки» вийшли на одноосібне перше місце в Першій лізі, і в останньому турі їм вистачить і нічиєї, аби забезпечити собі золоті медалі регулярної першості. Ну а «Олімп» розпрощався із надіями на плей-офф змагань, і в останньому матчі регулярного сезону битиметься за престиж – щоправда, команда ще боротиметься на стадії півфіналу за Кубок АМФВ цього сезону!

   

Найкращий гравець матчу: Роман Кузьмич (Industrial West)