Гра


1: 3

Удари по воротах:

11
:
12

Удари у рамку воріт:

5
:
7

Сейви:

6
:
4

Фоли:

8
:
5

Хомич Олена/Попко Максим/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Волинець Юрій




Про гру:

 

        На майданчику обласної ДЮСШ зустрічалися лідер Суперліги «Динамо» та флагман волинського футзалу ФК «Любарт», який до цієї гри перебував у нижній частині турнірної таблиці, проте залишалися прихованими лідерами елітного дивізіону, адже мали гру у запасі та хороші шанси у боротьбі за золоті нагороди.

 

        Тому вже з перших секунд команди почали «плести мереживо» на майданчику швидкими комбінаціям та тактичними прийомами. «Князі» на перших хвилинах були більш активними та цілеспрямованими. Богдан Мізюк наніс перший влучний удар по воротах Франчука, але чітко на відбиванні зіграв захисник господарів. А через кілька хвилин Максим парирував удар Романюка. «Динамівці» чинили гідний опір супернику і в першій п’ятихвилинці в основному організовували свої контрвипади від оборони. «Князі» продовжували тиск і більше володіли м’ячем. Лише відчайдушним «стрибком»  удар Богдана Мізюка відбив динамівський захисник з лінії воріт. Відійшовши на свою половину, гості дозволили голкіперу «Динамо» Максиму Франчуку дійти з м’ячем до центру поля і сильно пробити по воротах. Воротар «Любарта» Горнік, закритий захисниками, пропустив момент удару і красень-гол затріпотів у його воротах – 1:0! Забитий гол «окрилив» господарів і друга половина тайму пройшла за їх переваги. Казьмірук міг подвоїти рахунок, але на висоті цього разу був Горнік. У відповідь швидку атаку «Любарта» Запорожець – Сеник перервав Франчук. Кінцівка тайму пройшла в гострих контратакувальних діях обох команд, але рахунок на табло не змінився і залишився позитивним для господарів.

 

        Основні події гри розгорнулися у другому таймі. З перших хвилин команди не стали відсиджуватися у захисті, а стрімко ринули на ворота суперників, адже результат гри вартував чималого. «Князі» більше були з м’ячем, і це не дивно, адже флагман так просто не здається, а йде вперед першим номером. Максим Матвійчук декілька разів потужно цілив у ворота, але м’яч вперто проходив в сантиметрах  від стійки.         Та все ж зусилля «Любарта» увінчалися успіхом і простріл Мізюка з правого краю замкнув Михайло Запорожець. На табло «загорілися» 1:1. Після цього голу почалася справжня «битва титанів» волинського футзалу. Жодна з команд не поступалася жодним шматочком власної території, намагаючись «вигризти» перемогу. Почалися швидкісні «футбольні каруселі». Комбінація «Князів» Сименко - Мізюк мало не привела до взяття воріт, але захисник у стрибку вибив кулястого з лінії воріт. Гості виглядали потужніше, але «динамівці» чітко діяли у захисті, а при слушній нагоді «жалили» суперника у відповідь. Та все ж таки клас і молодість гравців «Любарта» далася взнаки. Вони провели більше небезпечних атак, які могли завершитися взяттям воріт. На вістрі їх завершальних атак часто були Сименко і Мізюк, та вкотре переможцем виходив Франчук. Але і його майстерна гра не змогла виправити помилки партнерів по команді в атаці, і Владислав Кузнєчиков забив другий гол «Любарта», зробивши перелом в рахунку на користь «Князів» – 1:2! Після пропущеного голу «динамівці» грали в 5 польових, щоб врятувати гру. Потужний удар Володимира Баденчука прийшовся у поперечину. Захисники «Князів» в прямому сенсі «лягали грудьми» під масовані атаки господарів. Та м’яч вперто не досягав цілі. А за 30 секунд до закінчення гри Станіслав Шклярук вдало зіграв на перехопленні, забивши третього в порожні ворота господарів, а з ним і ставлячи переможну крапку в бойовому протистоянні двох сильних луцьких команд – 1:3.

 

        Отож, вольова перемога підопічних Назара Бугайчука, дозволила обійти «Динамо», відтіснивши його на четверту сходинку і зрівнятися уже за підсумками туру за очками з іншими лідерами таблиці – «Вотрансом» та «Ковелем». Проте у князів є гра в запасі, яка може докорінно поміняти становище команд в турнірній таблиці.  

 

Найкращий гравець матчу:  Владислав Кузнєчиков (Любарт)