Гра


1: 1

Удари по воротах:

13
:
8

Удари у рамку воріт:

7
:
5

Сейви:

4
:
6

Фоли:

3
:
4

Попко Максим/Леончук Олександр/Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Гетьман Василь




Про гру:

 

Заключний матч "регулярки" для обох команд мав дещо різну вагу та значимість. Звісно, що після осічки "бусмаркетівців" у матчі з "Торпедо", «будівельники» отримали реальний шанс на срібні нагороди Вищої Ліги. Хоча цей результат все одно навряд чи задовольнить переможні амбіції підопічних Ігоря Чорнухи. Друга команда  "Надії" твердо осіла в середині турнірної таблиці без жодних зазіхань на п'єдестал  "вишки", хоча в минулому сезоні саме «блакитно-сині» були головними конкурентами  ЛСТМ і в регулярній першості, і в фіналі плей-офф за абсолютного чемпіона. Ось така нині боротьба та конкуренція в другій по силі лізі волинського футзалу!

 

Гарний, дисциплінований та добре організований футзал демонстрували обидві команди, незначна територіальна та ігрова перевага була на боці "ЛСТМ", але забитих м'ячів не було. Досить впевнену гру демонстрували воротарі обох супротивників Роман Перлов та Дмитро Харченко. Та все ж за хвилину до перерви зовсім необов'язковий гол пропустив кіпер «будівельників», коли Вадим Видихай з кутового викотив під удар на Володимиру Клішу, а той немов би з катапульти розстріляв під поперечку ближній кут воріт своїх опонентів – 0:1.

 

Відігрались «будівельники» на 20-й хвилині, забивши також не зовсім логічний, але трудовий та заслужений гол. Тарас Кабанов і Роман Філь запресингували захисників  "Надії-2" поблизу їх же володінь, змусили помилитись підопічних Віктора Ревка, а далі, не роздумуючи, Роман майстерно сходу пробив точно в ближній кут без шансів для Дмитра Харченка – 1:1. Як не намагались гравці в чорних футболках розвинути свій успіх, зробити це їм більше не вдалось. Тим не менше, здобута четверта нічия в  "регулярці" забезпечила команді «ЛСТМ» срібні нагороди першості Вищої Ліги, а надалі бажаємо успішної гри обом колективам в матчах плей-офф!

 

Найкращий гравець матчу: Прощерук Олександр (ЛСТМ)