Гра


2: 4

Удари по воротах:

25
:
22

Удари у рамку воріт:

12
:
10

Сейви:

6
:
10

Фоли:

4
:
3

Максимов Дмитро/Мельник Олег/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Це була ще одна зустріч "середняка" та аутсайдера свого дивізіону. Перед цією грою "ветерани" зі Струмівки були на сьомій позиції у турнірній таблиці Четвертої ліги. Натомість, їхні візаві з другої команди "Мідаса" ще не знали радості перемог у Регулярному чемпіонаті та знаходились на останній позиції – вони вже втратили будь-які шанси у боротьбі за вихід в плей-офф, однак могли прикрасити для себе не зовсім вдалий сезон.

 

Розпочиналась гра з швидкого м'яча гравця "Мідас-2" Микити Палюри, який зумів відкрити рахунок у зустрічі – 0:1. Збільшили його Захар Мороз та Роман Дмоховський і хлопцям зі Струмівки знадобилось трохи часу щоб прийти до тями після того нокдауну. Всередині тайму гра стабілізувалась і номінальні господарі почали створювати моменти, які команда суперників зуміла вдало відбити і на перерву команди пішли при впевненій перевазі команди Юрія Павельчука – 0:3.

 

Звичайно, такий перебіг подій не входив у плани "Ветерана", і вони з перших хвилин другого тайму кинулись штурмувати ворота опонентів. Та на перешкоді цьому ставав "китайський мур" у вигляді захисників та воротаря "Мідаса-2". Натомість, представник команди з міфічною назвою Віталій Пшонік зумів відірватись у контратаку і збільшити рахунок у зустрічі – 0:4. Це вже була дуже вагома заявка на перемогу, бо відіграти таку перевагу за відносно невеликий проміжок часу вкрай важко. Промінцем надії для струмівчан стали м'ячі Романа Фальфушинського та Василя Міскевича, які зуміли скоротити рахунок – 2:4. Та на підсумковий результат це не повпливало… Перші залікові бали для "Мідаса", які дозволяють команді більш оптимістично дивитись у майбутнє – незважаючи на відсутність шансів у чемпіонаті, з такою грою команда ще зможе поборотися за успіх у півфіналі Кубка Мрії.

 

Найкращий гравець матчу: Микита Палюра (Мідас-2)