Гра


5: 3

Удари по воротах:

17
:
10

Удари у рамку воріт:

10
:
6

Сейви:

0
:
1

Фоли:

2
:
2

Попко Максим/Мищук Анатолій/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Звітна зустріч була заключною у 8-у турі Третьої ліги, тому передматчеві розклади були абсолютно зрозумілі: для того, щоб продовжити боротьбу за місце у топ-8 «Новатор» влаштовувала лише перемога, а «Надія-3» після осічки «Грифона» у разі перемоги виходила на 3-е місце.

 

Номінальні господарі розпочали дуже потужно і біля воріт Віталія Калюги одразу стало гаряче. Певний час гостям вдавалося відбиватися, але на 4-й хвилині хорівцям вдалася класна швидка атака з перепасовкою в один дотик, яку ударом з близької відстані завершив Роман Лизогуб 1:0. Відчувши «запах крові», господарі продовжили активні дії і ще до перерви завдяки двом голам від невгамовного Олега Островського та автоголу практично вирішили долю протистояння. «Новатор» зміг відповісти лише влучним пострілом Олексія Ліщука – 4:1.

 

Другий тайм пройшов значно спокійніше, «Надія-3» зосередилася на втриманні здобутої переваги, а гості попри усі старання не змогли створити серйозних проблем для досвідченого захисту хорівців. На 20-й хвилині Олег Островський оформив «хет-трик» (та порівнявся з трьома іншими найкращими бомбардирами Третьої ліги, у яких також по 11 голів!) і лише наприкінці зустрічі господарі дозволили собі дещо розслабитися і «Новатору» вдалося завдяки голу Віталія Слупачика та автоголу трохи скоротити відставання у рахунку – 5:3.

 

Отож, дива не сталося і за тур до фінішу регулярної частини чемпіонату «Новатор» втрачає шанси на плей-офф, а «Надія-3» піднімається на 3-ю сходинку турнірної таблиці та має теоретичні шанси ще покращити своє становище за підсумками останнього туру регулярної першості та навіть поборотися за «золото» змагань.

 

Найкращий гравець матчу: Олег Островський (Надія-3)