Гра


1: 8

Удари по воротах:

5
:
13

Удари у рамку воріт:

3
:
10

Сейви:

4
:
2

Фоли:

2
:
2

Бродовський Руслан/Мищук Анатолій/Попко Максим




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У попередньому турі завдяки поразці «Володимирівки» гравці «Індастріал Вест» вийшли на одноосібну першу сходинку Першої ліги Волині, тож у останньому турі навіть нічийний результат давав їм золоті медалі регулярної першості. У суперниках був «Фіміам», який, навпаки, у попередньому турі, поступившись «Камазу-Агро» розпрощався з надіями вийти у плей-офф дивізіону.

 

З перших хвилин на правах фаворитів «західняки» притиснули суперників до їх воріт, постійно загрожуючи воротам суперників. І у середині другого тайму це дало результат, а у рамку «Фіміаму» залетіли два автоголи, а на 10-й хвилині Роман Никитюк ще збільшив перевагу номінальних гостей – 0:3. «Християни» огризалися як могли – зокрема, після одного з їх ударів м’яч влучив у бокову стійку воріт суперників. А от у гостей з реалізацією було краще, тож наприкінці тайму Володимир Чайка ще збільшив рахунок у грі – 0:4. Гравці «Фіміаму» рук не опускали й наприкінці тайму могли рахунок «розмочити», однак після удару Романа Коса «Індастріал Вест» якимось дивом врятував голкіпер.

 

У другому таймі картина на майданчику не змінилася. Гравці «Фіміаму» здорово атакували, однак мали суттєві проблеми з реалізацією гольових моментів, а їх суперники «куражилися». Спочатку Роман Никитюк забив двічі дальніми ударами та довів свій доробок в грі до «хет-трика», а згодом після розіграшу аута потужним та точним ударом відзначився Олег Василюк. А після цього дива техніки продемонстрував Володимир Чайка, тож рахунок став уже непристойним – 0:8. Надалі гості вже просто догравали матч, а господарі щосили намагалися бодай забити гол престижу, що їм вдалося зробити на останніх секундах гри зусиллями Павла Матвійчука – 1:8. Переконлива перемога «Industrial West», яка робить їх регулярним чемпіоном Першої ліги!

 

Найкращий гравець матчу: Роман Никитюк (Industrial West)