Гра


1: 0

Удари по воротах:

14
:
12

Удари у рамку воріт:

6
:
5

Сейви:

5
:
5

Фоли:

2
:
2

Журибіда Володимир/Дмитрук Богдан/Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

/Волинець Юрій




Про гру:

 

          Матчі плей-оф завжди відзначалися напругою і боротьбою за кожен сантиметр майданчика і, незалежно від того, яке місце посідає команда в турнірній таблиці, боротьба на майданчику точиться до останніх секунд. Не стала винятком і недільна гра віце-чемпіонів Вищої ліги – минулорічних («Надія-2») та чинних («БусМаркет»)!

 

З перших секунд команди почали швидкісну і комбінаційну гру. Незважаючи на високий темп, суперники грали обережно і шукали вивірені шляхи до взяття воріт. За такого розкладу гольових моментів було мало. Перша небезпечна атака була проведена господарями лише на 5-й хвилині зустрічі. Вадим Видихай перевірив реакцію Владислава Савчука. За кілька секунд по тому його прицільний удар відбила стійка. В середині тайму «Надія-2» поступово перехопила ініціативу і більше володіла м’ячем. Атаки господарів були більш небезпечними і гострішими. Гравці «БусМаркета» чинили гідний опір і при нагоді контратакували. Але хорівчани надійно організовували захист власних воріт. Така двостороння швидка гра, здавалось, і закінчить першу половину з нулями на табло. Але останні секунди стали фатальними для гостей. В одній з останніх атак Юрій Борецький зробив потужний простріл з флангу і м’яч рикошетом від Володимира Крупніка затріпотів у сітці – 1:0.

 

Другий тайм, окрилені перевагою в один м’яч, розпочали господарі. Вони пішли вперед, щоб закріпити перевагу. Близьким до взяття воріт був Володимир Кліш, але вкотре надійно зіграв Савчук. Сергій Богданенко мав шанс зрівняти рахунок, але теж майстерно грав Харченко. Гості чинили опір і в середині тайму активізували свої дії, щоб переламати хід гри. Проте в завершальних стадіях атак їм бракувало влучності. Господарі, як «хитрий лис», стримували атаки гостей і вичікували слушний момент для взяття воріт. Друга половина тайму стала найбільш бойовою. Обидві команди почали гостро діяти і створили шалений тиск з обох сторін на ворота одна одної. Розпочалися швидкісні контратакуючі дії. Свою майстерність почергово демонстрували голкіпери. Але «кулястий» вперто не йшов у ворота. Незважаючи на спроби команд змінити ситуацію на майданчику, їх зусилля не привели до взяття воріт і фінальна сирена зафіксувала мінімальну перевагу амбітної «Надії-2» над одним із лідерів цьогорічної «вишки». Утім, це тільки початок: друга гра розставить все і всіх на свої місця, і, напевно, стане не менш напруженою і цікавою.

 

Найкращий гравець матчу: Вадим Видихай (Надія-2)