Гра


3: 0

Удари по воротах:

19
:
24

Удари у рамку воріт:

7
:
11

Сейви:

11
:
4

Фоли:

5
:
5

Журибіда Володимир/Леончук Олександр/Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Волинець Юрій




Про гру:

 

          «Будівельники», як переможці цьогорічного (та й минулорічного!) регулярного чемпіонату у Вищій лізі, екзаменували «Торпедо», яке вскочило «в останній вагон» у стикові матчі дивізіону завдяки успіхам останнього туру. Утім, незважаючи на різні полюси команд, гра видалася бойовою і цікавою.

 

          Вже з перших секунд господарі почали доводити, що вони хочуть взяти гру «в свої ноги» і контролювати її хід. Небезпечний вихід сам на сам з Сергієм Віхруком (польовим гравцем, який у цій грі, мабуть, не від хорошого життя, діяв у рамці «Торпедо») не реалізував Леонід Єфремов. Але і підопічні Анатолія Мищука не стали хлопчиками для биття. Їх атаки відзначалися гостротою та небезпеками. Роман Сушко мав шанс відкрити рахунок, але схибив. Та все ж більше володіли ініціативою «будівельники». Гості стримували атаки і більше грали від оборони. За такого розкладу команди декілька разів обмінялися небезпечними моментами, але в одних надійно грали голкіпери, а в інших – бракувало влучності в завершальній стадії атак. Та все ж початок було покладено господарями: на 10-й хвилині ударом зі штрафного повз стінку Ігор Махнюк відкрив рахунок, вивівши «будівельників» вперед – 1:0. За хвилину гравці «Торпедо» втратили слушну нагоду зрівняти рахунок теж при розіграші стандарту, не влучивши у ворота. А футзалісти «ЛСТМ», володіючи ініціативою, продовжували йти на штурм воріт Віхрука. І їх активність привела до успіху: Назар Іскарєв видав прицільну передачу на Дмитра Горщарука і рахунок став 2:0 на користь господарів. Відчайдушний штурм «торпедівців» на останній хвилині тайму не досяг успіху і команди за переваги «ЛСТМ» пішли на перерву.

 

В другій половині зустрічі з перших хвилин гості кинулися відігруватися. Вони почали підключати до своїх атак номінального голкіпера, щоб створити чисельну перевагу в атаці. Така тактика дозволила їм домінувати на майданчику. Тарас Бондарчук і Сергій Віхрук мали нагоду відзначитися, але надійну гру демонстрував Святослав Голюк. Господарі чітко оборонялися і чекали слушного моменту, щоб «впіймати» суперників і перехопити м’яч. І вловивши такий момент, Андрій Кодлубай забив третього в порожні ворота «Торпедо» – 3:0! Утім, незважаючи на брак часу, гості з останніх зусиль йшли на штурм воріт «будівельників», створюючи раз за разом небезпечні моменти. Але надійна гра Голюка та захисту вкотре ставала їм на заваді. Ще один раз «впіймали» будівельники на перехопленні гостей, але цього разу Леонід Єфремов не влучив у порожні ворота. Останній шанс на останній хвилині бодай розмочити рахунок мав Владислав Сардаківський, але… знову не пощастило. Отож, переконлива перемога «ЛСТМ» і непогана заявка перед другою зустріччю плей-офф, яка і визначить сильнішу команду цієї дуелі.

 

Найкращий гравець матчу: Святослав Голюк (ЛСТМ)