Гра


4: 3

Удари по воротах:

17
:
20

Удари у рамку воріт:

8
:
7

Сейви:

6
:
4

Фоли:

4
:
4

Бродовський Руслан/Максимов Дмитро/Гоза Руслан




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Звітна зустріч вже не мала жодного турнірного значення: обидва колективи втратили навіть теоретичні шанси потрапити до плей-офф, тому боротьба на майданчику велася виключно за престиж. Події в матчі розгортались весело і динамічно: вже на 3-й хвилині Віталій Пшонік вдало відібрав м’яч на чужій половині майданчика, завдав влучного удару і вивів господарів вперед – 1:0. Гравці «Дубнівської» активізувалися, створили кілька непоганих нагод для взяття воріт і в кінці тайму перевернули рахунок на свою користь. Спочатку Андрій Чернов вискочив сам на сам з голкіпером і потужно пробив під поперечку, а кількома хвилинами пізніше він же викотив пас на Андрія Захарчука, якому лишалося не промахнутися з метра по порожнім воротам – 1:2.

 

«Мідас-2» був категорично не згідний з таким перебігом подій, тому одразу по перерві захопив ініціативу і незабаром рахунок зрівнявся – Роман Власюк вдало підставив ногу під простріл Віталія Пшоніка. Господарі продовжили тиснути і це принесло результат, невгамовний Віталій Пшонік здійснив слаломний індивідуальний прохід, але сам пробивати не став, а відпасував на Ігора Пруднікова і той потужно вистрілив у дальню «дев’ятку». Минуло дві хвилини і Олександр Баранов забив після розіграшу штрафного, а рахунок став 4:2 на користь «Мідасу». Гості схаменулися, влаштували фінальний штурм і навіть відіграли один гол – Андрій Захарчук потужно пробив під дальню стійку, проте заробити хоча б одне очко так і не змогли.

 

Отож, колективи пограли у власне задоволення у матчі, що нічого не вирішував. «Мідас-2» виглядав дещо більш організовано і цього їм вистачило для того, щоб здобути мінімальну перемогу.

 

Найкращий гравець матчу: Віталій Пшонік (Мідас-2)