Гра


1: 2

Удари по воротах:

11
:
13

Удари у рамку воріт:

5
:
8

Сейви:

6
:
4

Фоли:

1
:
2

Попко Максим/Шульгач Андрій/Леончук Олександр.




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Волинець Юрій




Про гру:

 

             Третя гра ¼ Плей-офф у Першій лізі звела переможців ліги з потужного колективу «Індастріал Вест» і непередбачуваний колектив «Камаз-Агро», який у цьому сезоні завершив свій шлях лише восьмим, зачепившись за ігри плей-офф.

 

             Не дивно, що колектив з Острожця з перших хвилин почав показувати «характер» і пішов вперед. «Камазівці» першими створили небезпечний момент біля воріт Владислава Василевського. Проте потужний удар Руслана Сапегіна пройшов в сантиметрах від стійки воріт. «Розвідавши» тактику гри «великогабаритних», гості, як і личило лідеру, перевели гру «у свої ноги» і поступово набирали обертів. Вони грали першим номером і притисли господарів до своїх воріт, змушуючи організовувати захист. Мали нагоду відкрити рахунок Роман Сальнік і двічі Олег Василюк, але надійно у воротах грав Іван Левчук. В середині тайму гра дещо вирівнялися і це стало поштовхом до активних дій «Камазу-Агро». Вони провели кілька гострих контратак, одна з яких завершилася взяттям воріт: Руслан Дорощук вивів «великогабаритних» вперед – 1:0. За кілька хвилин Павло Кислюк втратив нагоду збільшити рахунок, не влучивши у ворота з вигідної позиції. Гра набула швидкості та гостроти з боку обох команд. Господарі відчули смак гри, а гості кинулися рятувати результат. Команди обмінялися небезпечними моментами, але вкотре голкіпери команд грали надійно. Кінцівка першого тайму змусила гостей бути більш наполегливими і швидшими, щоб зрівняти рахунок. І це їм вдалося: Костянтин Баранович видав пас на Володимира чайку і м’яч затріпотів у воротах господарів – 1:1. Після забитого голу гості ще мали нагоду вийти вперед, але до сирени рахунок залишився нічийним.

 

Другий тайм команди розпочали у швидкому темпі, щоб переламати хід гри на свою користь. Двічі Чайка перевірив реакцію Левчука. У відповідь Дорощук не зміг переграти Василевського, вийшовши сам на сам. Але поступово все таки ініціатива переходила до «індустріалів» і їх атаки віщували наближення голу. Так і сталося: гості дотисли «великогабаритних» і  комбінація Василюк – Никитюк завершилася взяттям воріт – 1:2. Рижановський мав шанс потроїти рахунок, але не зміг переграти голкіпера господарів. Гості і надалі володіли ініціативою і були більш активними. Захист господарів на чолі з досвідченим Юрчуком стійко тримав оборону, а при нагоді «жалив» суперника швидкими контратаками. Маючи перевагу в один м’яч, «індустріали» прагнули закріпити рахунок і кінцівку гри провели в наступі. Але амбітні «камазівці» вистояли і не дали цьогорічному переможцю ліги збільшити рахунок.

 

Отож, мінімальна перемога «Industrial West» над аутсайдером з різницею в один м’яч ще не гарантує їм проходу в півфінал. Амбітні «великогабаритники» на чолі з Олегом Юрчуком будуть битися до останнього і друга гра має стати у підсумку вирішальною для подальшої боротьби.    

 

Найкращий гравець матчу:    Володимир Чайка (Industrial West)