Гра


32: 34

Удари по воротах:

18
:
11

Удари у рамку воріт:

6
:
6

Сейви:

0
:
1

Фоли:

5
:
4

Попко Максим/Хомич Анатолій/Пилипчук Руслан




Хронометрист / Делегат:

Пилипчук Руслан/Гетьман Василь




Про гру:

 

Цьогорічна Вища ліга дійсно тішить справжніх вболівальників та численних поціновувачів гри на паркеті, адже будь-який матч у «вишці» – це завжди справжня боротьба та інтрига і непередбачуваність результату. Та й по виконавській майстерності рівень тут ще "той", який фактично не поступається майстерності "вісімки" команд елітного дивізіону. За два тижні до цієї гри команда з Хорова залишила свої ворота «сухими» та здобула мінімальну перемогу над бронзовим призером  "вишки", а тому все мало вирішуватись в другому матчі команд.

 

Перед початком поєдинку Президент  АМФВ Дмитро Притулюк провів нагородження "бусмаркетівців"  за 3-є місце в "регулярці" і, певно, саме отримані медалі та красень-кубок стимулювали та мотивували гравців у червоних футболках, які з перших секунд включились у відчайдушну боротьбу. Вже на 2-й хвилині напористий Іван Корчук протиснувся зліва до воріт "Надії-2" і проштовхнув м'яч повз Дмитра Харченка, зрівнявши рахунок за сумою двох матчів – 0:1. В напруженій та цікавій боротьбі проходила гра, гольових  моментів вистачало, але рахунок довго був незмінним. Лише на 13-й хвилині дуже красивим та ефектним голом відзначилися «блакитні» –  потужним ударом зі штрафного Вадим Видихай потряс поперечку, після чого було миттєве добивання головою від Сергія Турка і диво-сейв кращого воротаря Вищої Ліги Владислава Савчука, але відразу щільний відбір від Юрія Борецького і за кілька секунд третій номер "Надії-2" отримав пас від Видихая, майстерно хитнув захисника і невідпорно пробив у дальній кут без шансів для голкіпера «БусМаркету» – 1:1. На останніх секундах до перерви швидку контратаку розігнав Володимир Пастушок, вивів на вбивчу позицію свого партнера, але стійка допомогла Дмитру Харченку.

 

Вже на початку другого тайму Юрій Савчишин після неузгодженості захисників гостей вивів вперед  "надійних", сформувавши загальний гандикап у два м'ячі для своєї команди – 2:1. Але за кілька  хвилин невтомний Іван Корчук потужним дальнім ударом оформив свій "дубль" і зробив надію на підсумковий «камбек» зовсім реальною – 2:2. Рятівний гол за три з половиною хвилини до закінчення гри пострілом з гострого кута забив Вадим Бойко – 2:3. А далі ще були тайм-аути, прагматичні останні хвилини основного часу та серія післяматчевих пенальті з промахами та чудовими сейвами голкіперів. В підсумку, щасливий «лотерейний квиток» до півфіналу витягнули на характері гравці  «BusMarket Group».

 

Найкращий гравець матчу: Корчук Іван (BusMarket Group)