Гра


3: 1

Удари по воротах:

21
:
19

Удари у рамку воріт:

8
:
8

Сейви:

7
:
5

Фоли:

7
:
5

Журибіда Володимир/Максимов Дмитро/Хомич Анатолій



0

Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

Звітні суперники зустрічалися вже втретє після Нового року. У попередніх двох поєдинках перемоги святкував «ЛСТМ» (2:1 у передостанньому турі регулярної першості та 3:0 у першому чвертьфіналі). Утім, у такій самій ситуації у протистоянні з «Агроматом» був і «Акцент», який кількома годинами до цього матчу «закамбечив» та вирвав путівку до півфіналу Вищої ліги, а підопічні Анатолія Мищука насправді були в обох іграх досить близько по грі до «будівельників», тож воліли відіграти серйозну фору у суперників.

 

І у першому таймі гравцям «Торпедо» вдалося поставити чинних чемпіонів Вищої ліги у скрутне становище. Спочатку в середині першого тайму вдало зіграв на добиванні Павло Адамський, а ще за декілька хвилин Романа Перлова засмутив уже Тарас Бондарчук – 2:0! Після такого ривка «торпедівці» відчули ще більше упевненості в собі. І загалом у першому таймі номінальні господарі матчу так і не дали більш іменитим суперникам перехопити ініціативу та пішли на перерву з гарним та перспективним рахунком.

 

Ще цікавіше стало, коли на початку другого тайму Юрій Мельничук потужним та точним ударом зрівняв рахунок за сумою двох зустрічей – 3:0! Тепер серйозно похвилюватися за підсумковий результат довелося гравцям «ЛСТМ». Почалася досить цікава гра на зустрічних курсах, хоча навряд чи можна було назвати великою кількість гострих моментів – фактично з усіма ними досить впевнено впоралися голкіпери обох команд. У «Будівельників» вже майже не йшла із майданчика «важка артилерія» – багаторічний голеадор команди Тарас Кабанов, і якраз він потужним пострілом на 27-й хвилині потряс поперечину воріт «Торпедо»! В останні хвилини все йшло до серії післяматчевих пенальті, однак у вирішальний момент величезний досвід «Будівельників» таки приніс плоди, а Олександр Прощерук на останній хвилині забив такий потрібний для «ЛСТМ» гол – 3:1! Якісь секунди у «Торпедо» ще залишалися, однак навіть п’ятьма польовими бодай акцентовано пробити по воротах суперники їм не дали. Тож, достойна гра у матчі-відповіді від «Торпедо» таки не дозволила команді пройти до півфіналу Вищої ліги, а чемпіони Вищої ліги вже серед «четвірки» найкращих намагатимуться захистити свій титул!

 

Найкращий гравець матчу: Тарас Бондарчук (Торпедо)