Гра


3: 1

Удари по воротах:

13
:
11

Удари у рамку воріт:

6
:
2

Сейви:

1
:
3

Фоли:

3
:
7

Леончук Олександр/Хомич Анатолій/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Турнірна ситуація наприкінці чемпіонату стала менш заплутаною і коло претендентів на медалі звузилося до чотирьох колективів. МФК «Хорів» у цю четвірку не потрапив, тому матч для гостей турнірного значення не мав, хоча легко хорівці очок цього року не роздають. Натомість «Вотрансу» для того, щоб зберегти реальні шанси на чемпіонство необхідна була лише перемога. Лучани вирішили не витрачати час на розвідку та вичікування, а одразу пішли вперед великими силами. Гості захищалися організовано, але було помітно, що під потужним тиском оборона працює на межі можливостей. Гол назрівав і хоча Юрій Свинарчук у «рамці» був традиційно надійним і «потягнув» кілька надскладних ударів, на 5-й хвилині і він був безсилий виручити команду, коли Дмитро Максимчук продерся до воріт і пробив на силу у верхній кут – 1:0. Забезпечивши собі перевагу, «Вотранс» дещо послабив тиск, гра вирівнялася і гострих моментів поменшало. Та приспавши пильність господарів МФК «Хорів» наприкінці першого тайму відігрався – Андрій Саламаха завдав несподіваного удару з далекої відстані і застав зненацька Василя Ярошика – 1:1.

 

По перерві сценарій першого тайму повторився: «Вотранс» усіма силами пішов вперед, а хорівці злагоджено захищалися та відповідали небезпечними контратаками. І можливо гостям і вдалося б засмутити лучан, та у середині другого тайму Юрій Свинарчук був змушений залишити майданчик через травму і МФК «Хорів» довелося перейти на гру в 5 польових. Втрата м’яча на 24-й хвилині стала фатальною: Максим Сасовський першим встиг на добивання і знову вивів господарів вперед – 2:1. А на останній хвилині Юрій Романюк гарним ударом в дотик встановив остаточний рахунок зустрічі 3:1.

 

Таким чином, «Вотранс» продовжує очолювати турнірну таблицю і сподіватися на втрату очок «Любартом», а хорівці перед останнім туром займають 5-у сходинку.

 

Найкращий гравець матчу: Дмитро Максимчук (Вотранс)