Гра


5: 2

Удари по воротах:

16
:
14

Удари у рамку воріт:

7
:
4

Сейви:

2
:
4

Фоли:

7
:
7

Журибіда Володимир/Попко Максим/Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Гетьман Василь




Про гру:

 

Дуже важко долали перший раунд плей-офф обидві команди, але це Вища Ліга і на легкі перемоги тут марно сподіватись. Команда Ігоря Чорнухи вже давно розпочала плавний перехід з футзалу до класичного великого футболу, провівши три поєдинки в Винниках на Меморіалі Юста та ряд інших  товариських матчів з потужними професійними колективами Другої Ліги. Але футзальний сезон ще теж поки не завершений, а інших завдань, як крім перемоги – в «будівельників» не буває в жодному з турнірів. Щоправда, на цей раз задача в підопічних Ігоря Чорнухи ускладнювалась ще й тим, що зазнали ушкоджень на футбольних полях їх лідери Тарас Кабанов та Василь Олійник, а також зазнали травм Дмитро Горщарук з Владиславом Романюком, за перебір жовтих карток пропускав звітну зустріч Роман Філь, а також не змогли прийняти участь в матчі ветерани Олександр Антонюк та Леонід Єфремов.

 

Забігаючи наперед, "Атлетік" сповна використав кадровий дефіцит свого суперника: млинівці з перших хвилин заволоділи ігровою перевагою і систематично створювали небезпечні моменти поблизу володінь Романа Перлова. Рахунок у матчі відкрив молодий Назар Цап, який «підкараулив» на помилці в карному майданчику досвідченого Ігоря Заболотного – 1:0. «Сантехмонтажники» за кілька хвилин відповіли розкішним голом, коли Ігор Махнюк парашутом закинув м'яч за спини захисникам  "Атлетіка" на Романа Іваницького, а той технічно приборкав "кругленького" і з лету з розвороту розстріляв Сергія Запорожця – 1:1. Та відразу в наступній атаці Олександр Лисенко змінив свого кіпера, відпасував в центр майданчика на Андрія Чабана, якому  дали дуже багато простору та часу захисники «будівельників», і 22-й номер млинівців спокійно вийшов на ударну позицію по центру та метрів з восьми розстріляв ворота Перлова – 2:1.

 

Другий тайм розпочався досить обнадійливо для «джмелів» – вже в першій атаці Олександр Прощерук закинув на Ігоря Махнюка, той скинув головою на набігаючого Заболотного, і "Заба" реабілітувався, зрівнявши рахунок ударом з ходу – 2:2. Повторювалася синхронність подій першого тайму – швидкий розіграш «Атлетіка», і Назар Цап знову вивів вперед своїх партнерів, оформивши свій "дубль" в грі – 3:2. В'язка та щільна гра тривала на зустрічних курсах, але на 20-й хвилині знову не пощастило «будівельникам», коли Олександр Прощерук, перериваючи передачу нападника суперників, зненацька зрізав "селект" у власні ворота – 4:2. Як не намагались гравці "ЛСТМ" бодай зменшити перевагу в рахунку, зробити це в цей вечір їм не вдалось. Більше того, "атлетіки" збільшили свою перевагу перед другим матчем до трьох м'ячів: Тимофій Денисюк красивим пасом знайшов на лівому  фланзі атаки самотнього Олександра Халика, який з гострого кута прошив дальній кут воріт Перлова! В підсумку – впевнена перемога  "Атлетіка" 5:2 і серйозна заявка на вихід у фінал в боротьбі за титул Абсолютного Чемпіона "вишки".

 

Найкращий гравець матчу: Цап Назар (Атлетік Млинів)