Гра


2: 2

Удари по воротах:

10
:
11

Удари у рамку воріт:

5
:
6

Сейви:

1
:
2

Фоли:

5
:
1

Максимов Дмитро/Мищук Анатолій/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Волинець Юрій




Про гру:

 

             У першій грі плей-офф «Надія-3» обіграла «Бережанку-Метеор». Битва знаних колективів завершилася з рахунком 4:2. Тому матч-відповідь також обіцяв справжню боротьбу і мав стати прохідним для однієї з команд, які завершили «регулярку» сусідами по турнірній таблиці Третьої ліги: «Надія-3» - на 4-му, а «Бережанка» - на 5-му місці.

            

             Тяготіючи результатом першої зустрічі господарі розпочали гру активніше, щоб заволодіти ініціативою. І перші 5 хвилин зустрічі були на їх користь. Костянтин Добровольський, Роман Генюк мали нагоду відзначитися, але надійно в даних епізодах зіграв голкіпер «Надії-3» Олексій Вербицький.  Господарі все частіше підключали до атак свого голкіпера, щоб мати перевагу в атаці. Але їх дії «читали» гості, і від захисту переходили до активних дій. Спіймавши на помилці Віталія Шинкарука, Назар Хомюк перехопив м’яч і навісним ударом через захисника, послав м’яч у ворота «Бережанки» – 0:1. Пропущений гол не засмутив господарів, а спонукав їх до активних дій і в подальшому.  Гості, в свою чергу, чітко будували захист і вичікували, як «хитрий лис», слушного моменту для контратаки. Стовідсоткову нагоду зрівняти рахунок, під завісу тайму, втратили Генюк і Фандєєв, які не змогли переграти Вербицького. А гості, стримавши відчайдушний штурм своїх воріт, за 13 секунд до закінчення тайму, подвоїли рахунок, зробивши швидкий перехід від захисту в атаку. Роман Лизогуб перехопив м’яч і асистував на Олександра Дудара. Останній свого шансу не втратив – 0:2.

 

             Незважаючи на перевагу гостей у рахунку і за сумою двох матчів, команди не стали догравати гру, а розпочали другий тайм швидкими атакуючим діями. Господарі знову з перших хвилин тайму підключали до своїх атак голкіпера, щоб створити перевагу в атаці. Добровольський міг скоротити рахунок, але м’яч просвистів біля «девятки». Франчук, Федорчук «екзаменували»  Вербицького, але Олексій діяв надійно. В свою чергу, Шинкарук також демонстрував свою майстерність, тричі вигравши дуелі у Лизогуба, Дударя і Хомюка. Та все ж більш наполегливими у кінцівці гри були господарі, які хоч і програвали за результатами двох матчів, проте воліли переломити хід гри на свою користь. Їх гострі атаки під завісу увінчалися успіхом. Роман Генюк скоротив рахунок – 1:2. Забитий гол додав гравцям «Бережанки» сил і вони всією командою насіли на гостей. Стійка прийняла на себе удар Генюка, а удар Машави парирував Вербицький. Та все ж таки відчайдушний штурм «Бережанки» привів до успіху. За 25-ть секунд до фінальної сирени Костянтин Доброволський зрівняв рахунок зустрічі – 2:2.

 

             Отож, бойова нічия у другій грі плей-офф, але путівку в півфінальну стадію Третьої ліги отримала «Надія-3», яка за сумою двох поєдинків здобула перемогу з рахунком 6:4.

 

 Найкращий гравець матчу: Назар Хомюк (Надія-3).