Гра


8: 4

Удари по воротах:

17
:
11

Удари у рамку воріт:

12
:
9

Сейви:

0
:
3

Фоли:

1
:
3

Максимов Дмитро/Дмитрук Богдан/Бродовський Руслан




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Кунаков Олександр




Про гру:

 

У регулярному чемпіонаті колективи зустрічалися ще в листопаді минулого року, і тоді хорівці у другому таймі нокаутували майбутнього чемпіона «регулярки» і впевнено перемогли 5:1. За схожим сценарієм розвивалися події і у звітній зустрічі. «Локі» мав істотні проблеми зі складом: з різних причин не змогли прийняти участь у грі Олександр Шитов, Дмитро Флішаровський, Дмитро Піддубний та Михайло Рябіїк. Тому номінальні гості діяли обережно, від оборони, і намагалися в першу чергу не дати зіграти суперникам. Проте, невеликі розміри майданчика в СК «ВНУ» дозволяли колективам навіть за не надто активної гри постійно загрожувати воротам один одного. Доволі довго завдяки вправним діям голкіперів на табло трималися нулі, проте на 8-й хвилині хорівцям вдалося скористатися провалом захисту гостей і Назар Хомюк розпечатав ворота Дмитра Притулюка – 1:0. «Локі» одразу активізувався, створив кілька вбивчих моментів, і наприкінці першого тайму Дмитро Медунецький відновив рівновагу – 1:1.

 

А по перерві події на майданчику закрутилися з калейдоскопічною швидкістю і завершилися катастрофою для лучан. Захист «Локі» несподівано розвалився і на 20-й хвилині «Надія-3» вже була попереду з рахунком 4:1, а відзначилися Олег Островський та Назар Хомюк, а ще один раз «Select» опинився у сітці завдяки автоголу. Дмитро Медунецький відіграв один гол і здавалося гості зможуть «стабілізувати» ситуацію та черговий провал призвів до того, що Олег Островський забив тричі протягом двох хвилин і збільшив перевагу господарів до 7:2. «Локі» спробував пограти «з п’ятим» і невдовзі завдяки голам Артема Назарчука та Дмитра Медунецького скоротив відставання на 2 голи. Та на останніх секундах голкіпер хорівців Олексій Вербицький вразив порожні ворота лучан і встановив остаточний рахунок матчу 8:4.

 

Отож, «Надія-3» знову довела, що є дуже незручним суперником для будь-якої команди, що любить грати в атакувальний футзал, і створила собі комфортну перевагу перед матчем-відповіддю, а «Локі» за тиждень доведеться стрибнути вище голови, щоб відіграти відставання у 4 м’ячі.

 

Найкращий гравець матчу: Олег Островський (Надія-3)