Гра


5: 1

Удари по воротах:

18
:
10

Удари у рамку воріт:

9
:
5

Сейви:

4
:
4

Фоли:

2
:
3

Максимов Дмитро/Щербик Андрій/Осипчук Владислав




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Кунаков Олександр




Про гру:

 

Не так давно клуби зустрічалися у рамках регулярного чемпіонату, тоді «Industrial West» не залишив від суперників камня на камені, розгромивши «олімпійців» 10:1, і у підсумку колективи розмістилися на протилежних кінцях турнірної таблиці Першої ліги. Втім, Кубок АМФВ – абсолютно інший турнір, де суперники кожен раунд розпочинають з чистого листа. Господарі в дебюті зустрічі не надто квапились забити, проте саме вони повністю і безроздільно володіли ігровою ініціативою і контролювали перебіг подій на майданчику. «Олімп» захищався і намагався створити небезпеку за рахунок контратак, проте гравці гостей помітно поступалися опонентам у швидкості і всі їх атакувальні спроби переривалися ще в зародку. «Індустріальні» відкрили рахунок після стандарту – Любомир Гаврилюк потужно приклався по м’ячу після розіграшу кутового, а Володимир Чайка вдало підставив ногу, позбавивши Івана Семенюка будь яких шансів врятувати команду. Господарі продовжили тиснути і невдовзі Роман Кузьмич реалізував вихід сам на сам, а перед перервою Роман Сальнік гарним ударом в дотик втретє засмутив голкіпера «Олімпу».

 

На початку другого тайму Роман Сальнік потужним ударом у «дев’ятку» оформив дубль і лише після цього господарі дозволили собі дещо скинути оберти. Відчувши волю, «олімпійці» сміливіше пішли вперед, провели наприкінці матчу кілька дуже небезпечних атак, а одну з них Олександр Гараган завершив влучним ударом у верхній кут. На останній хвилині крапку в зустрічі точним пострілом поставив кращий гравець матчу Любомир Гаврилюк.

 

Отож, «Industrial West» впевнено перемагає з рахунком 5:1 і виходить до фіналу, де зустрінеться з досвідченим колективом «Володимирівка Ветеран».

 

Найкращий гравець матчу: Любомир Гаврилюк (Industrial West)