Гра


7: 0

Удари по воротах:

22
:
12

Удари у рамку воріт:

15
:
6

Сейви:

6
:
8

Фоли:

4
:
0

Хомич Анатолій/Попко Максим/Дмитрук Андрій




Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Гетьман Василь




Про гру:

 

В Суперлізі волинського футзалу залишалось зіграти всього три матчі, але в двох з них вирішувалася доля срібного та бронзового призера нинішньої "регулярки", так як чемпіоном ще тиждень тому заслужено стала команда "Вотранс", яка найрівніше з усіх учасників першості пройшла всю турнірну дистанцію. В звітному матчі «динамівці» в разі перемоги підіймались на другу сходинку, а у випадку осічки "Любарта" в заключному поєдинку мали б змогу помінятися з "князями" місцями в підсумковій таблиці.

 

З перших хвилин відчувався неймовірний заряд та жага до перемоги в номінальних господарів: вони нав'язували високий темп і щільну контактну боротьбу своїм опонентам по всьому периметру майданчика. «Смугасті» впевнено вели конкурентну боротьбу з більш мотивованим суперником. Впродовж 10 хвилин першого тайму тривала рівна динамічна гра з почерговими небезпечними моментами біля воріт обох команд, і якби в цей момент хтось сказав, що "Динамо" здобуде розгромну перемогу – ніхто б йому не повірив. Вирішальну роль в цій перемозі відіграла широчезна лавка для запасних, адже лучани мали в своєму розпорядженні фактично три рівносильні  "четвірки" польових гравців. В свою чергу підопічні Віктора Ревка не мали жодного футзаліста для найменшої ротації складу чи елементарного перепочинку. Тому після того, як Микола Жук відкрив рахунок у матчі, гості відразу ж пішли в атаку, використовуючи п'ятим польовим свого воротаря Юрія  Свинарчука, але вже за хвилину після прикрої обрізки Володимир Баденчук подвоїв перевагу  "Динамо" до 2:0. Перед самою перервою Олександр Мосіюк забив третій гол своєї команди і фактично зняв питання про переможця дуелі – 3:0.

 

В другому таймі хорівчанам явно не вистачало фізичних сил для конкурентної боротьби з суперником, який явно піймав кураж і не знижував оберти до самої фінальної сирени. Ще одне взяття воріт записав собі в актив Володимр Баденчук, а найбільше феєрив у другій половині поєдинку Максим Герасимук, який тричі розписався в воротах гостей обласного центру. Ось на такій мажорній ноті «динамівці» впевненою перемогою завершили сезон, а забивши сім «сухих» м'ячів своїм опонентам на паркеті, ще раз підтвердили статус найрезультативнішої команди нинішньої Суперліги Волині. Тепер гравці та прихильники команди з нетерпінням чекатимуть на зустріч  "Любарта" проти "Надії" і вболіватимуть вони на 100% не за підопічних Назара Бугайчука.

 

Найкращий гравець матчу: Максим Герасимук (Динамо)