Гра


4: 5

Удари по воротах:

21
:
23

Удари у рамку воріт:

11
:
10

Сейви:

6
:
7

Фоли:

6
:
8

Дмитрук Богдан/Кірепко Анатолій/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Волинець Юрій




Про гру:

 

             Розпочинали недільний кубковий уік-енд у спорткомплексі ВНУ імені Лесі Українки в півфіналі Кубка Мрії  команди  «Мідас-2» та ФК «Легіон».  Якщо у чвертьфіналі підопічні Юрія Павельчука впевнено здолали юних Любартівців, то «Легіон» потрапив до півфіналу завдяки вдалій «футбольній лотереї». Проте, незважаючи на попередні результати, ближче до фіналу, кожна команда показує характер і підносить несподівані сюрпризи.

 

             Гра розпочалася в швидкому темпі і вже на 13-ій секунді зустрічі швидка атака «легіонерів» завершилася взяттям воріт. Денис Голодюк вивів на ударну позицію Андрія Демського і гості повели в рахунку – 0:1. Окрилені забитим голом, вони активізували свої дії і притисли господарів до воріт, граючи першим номером. «Мідас-2» стримував натиск гостей, а при нагоді йшов в атаку. Поступово гра вирівнялася і почалися активні швидкісні дії у виконанні обох команд. Мали нагоду подвоїти рахунок Демський і Голодюк. Але цього разу на висоті був Олександр Бохонко. В свою чергу, зрівнювати рахунок мав Петро Гонтар, але знову на заваді м’ячу став Андрій Патійчук. А згодом не влучив у ворота Олександр Баранов. Та все ж більш активні дії господарів принесли їм успіх: Роман Власюк при введенні з бокової лінії точно асистував на Баранова, і з другої спроби Олександр зрівняв рахунок – 1:1. Гострі атаки обох команд продовжилися і далі. Команди діяли швидко і комбінаційно. Обидві команди мали реальні нагоди, щоб забити, але надійно грали голкіпери обох команд. Реальну нагоду вийти вперед втратив «Мідас-2», коли Віталій Пшонік не влучив у ворота при пробитті шестиметрового штрафного удару. Та все ж він, через пару секунд, з другої спроби, реабілітувався і після пасу Баранова вивів господарів вперед – 2:1. На останній хвилині тайму Баранов повинен був забивати третій, але не зміг переграти голкіпера, а наприкінці тайму гостям вдалося відігратися. Роман Власюк рукою врятував свою команду від неминучого голу, а оскільки він не був воротарем, то отримав червону картку від арбітра, а Петро Гонтар одразу встановив рівність на табло та у кількості гравців команд точним ударом з пенальті – 2:2.

 

             Другий тайм «Мідас-2» розпочав з активних дій і володів ініціативою. «Легіонери» формували свої атаки від захисту і при нагоді йшли вперед. І така тактика принесла їм успіх. Богдан Ройко потужним ударом з-за меж карного вивів «Легіон» вперед – 2:3. Забитий м’яч додав сил гостям і вони перехопили ініціативу. Їх швидкі дії знову принесли їм успіх. Першим на добиванні став Голодюк і вже перевага його команди за дві хвилини до завершення гри стала в два м’ячі – 2:4. Проте підопічні Павельчука не здалися без бою. Останні хвилини зустрічі вони заграли в 5 польових, щоб врятувати гру, але Андрій Демський чітко «прочитав»  передачу при розіграші – і п’ятий м’яч затріпотів у воротах «Мідаса-2» – 2:5. Здавалося, «Мідас-2» опустить руки і змириться з поразкою. Та не тут то було: продовжуючи атакувати в п’ять польових, вони включили «підвищену швидкість», і пішли на відчайдушний штурм воріт гостей. Спочатку Юрій Павельчук скоротив рахунок до двох м’ячів, а за 25 секунд до закінчення гри Баранов скоротив рахунок до мінімуму – 4:5. Останні секунди гри були за «Мідасом-2». Але час невпинно спливав і не вистачило останнього ривка команді Павельчука, щоб врятувати гру і перевести її у серію післяматчевих пенальті.

 

             Отже, «валідольна» вольова, омріяна перемога ФК «Легіон» і він чекає результату другої зустрічі, в якому визначиться його суперник по фіналу.

 

Найкращий гравець матчу: Андрій Демський (Легіон ТГ)