ДФЛВ 2021/22 – інтрига буяє новими фарбами. Календар

У Дитячій футзальній лізі Волині до четвертого туру вже було сформувалися лідери нового сезону. Однак, звітний тур ДФЛВ вніс свої корективи у турнірні таблиці, адже було багато доволі несподіваних результатів. Допоки конкуренти втрачають бали «Любарт Kids», ФК «Спортінг» Карпилівка, ДЮСШ Маневичі, «Зоря», «Олімпія», FC «Respect», ДЮСШ Костопіль та ДЮСШ №4 Луцьк захопили лідерські позиції. Але про все по порядку.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2015-2016 р. н. і молодші

До наймолодших футзалісти цього туру долучилися гравці із Млинова. «Іква» хоч і виступає поза конкурсом, проте розвиває своїх молодих зірочок. Гравці Сергія Вишневського поступилися лідеру «Любарту» та перемогли «Лаккі Тім», правда три бали пішли в актив команди Олега Гаврилюка. У неділю червоно-зелені не зуміли перемогти дівчат з Маневич 1:3. А от у битві дівчат переможця не виявлено і гравчині Богдана Півовара, і Тетяни Павлік не хотіли поступатися цього вечора – 2:2.

Кращі гравці 4 туру:

Колбасюк Вікторія – Маневичанка

Шидловська Совія – Амазонка

Онопченко Петро – Лаккі Тім

Громік Тимофій – Любарт Kids

Допоки лідери відпочивають на лідерських позиціях «Олімпія» та «Лаккі Тім» покращать свої позиції за рахунок ДФК «Штурм». Вихованці Олександра Сачковського у неділю спробують налагодити взаємодію на майданчику та підготуватися до конкурсних поєдинків.

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2013-2014 р. н. і молодші

У віковій категорії 2013-2014 років народження тихою сапою на першу сходинку піднялися старанні вихованці Олександра Шинкарука – 8:1 вони розгромили ФК Сойне та перемога 3:1 над «Іквою». Гравці Юрія Ремінського взяли три очки у грі проти «Ікви». У завершальному матчі суботи «Олімпія» не пошкодувала гравців Андрія Янчука 12:0. У неділю невдалий день був у «Амазонок»: друга команда програла «Лаккі Тім» 2:3, а перша поступилася хлопцям з ДЮСШ Маневичі 1:6. Гравці Богдана Ковбасюка і у битві лідерів були сильніші: 5:2 перемога над «Мідасом». У останньому матчі ліги гравці Олександра Миронюка дещо не по джентельменськи нокаутували дівчат з «Легіону» 9:0.

Кращі гравці 4 туру:

Германюк Артем – Маневичі

Бусел Макар – Маневичі

Бондарук Владислав-  FC Respect

Селіфонов   Станіслав – Лаккі Тім

Гапонюк Дмитро – ФК Спортінг

Шинкарук Тимофій – ФК Спортінг

Демидюк Богдан - Іква

Сахнюк Дмитро – Олімпія

У п'ятому турі «Мідас» Юрія Павельчука спробує похитнути нахабних дебютанітв із «Олімпії14», натомість основний клуб Дмитра Медунецького проекзаменує дебютантів змагань із «Клубу Лева». У неділю на черговий екзамен прибуде ДФК «Штурм» з Колок та поміряється силами проти «Лаккі Тім» та земляків із ДЮСШ Маневичі. Вихованці Богдана Ковбасюка також проведуть поєдинок проти другої «Амазонки». Своєрідна «битва за шість» очок нас очікує у матчі «Любарт Kids» та «Olam-Kesef Sport» Острожець. У гравці Андрія Янчука уже є три бали, а от вихованці Олександра Мосійчука ніяк не можуть відчути смак перемоги.

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2011-2012 р. н. і молодші

У віковій категорії 2011-20122 років народження буяє своя історія. У своєрідному дербі ФК «Сойне» - «Маневичанка» перемогу 9:2 святкували гравці Юрія Ремінського. У наступному матчі маневичани поступилися «Зорі-2», але три бали до здобутків отримали. ДЮСШ №4 Луцьк перемогли ФК «Костопіль» - 3:1, проте гравці Юрія Тріля у наступній грі реабілітувалися перед тренером 12:0 перемога над «Лаккі Тім». У битві рівненської області сильнішими були гравці із Рівненського району – «Зоря» - ДЮСШ Млинів – 8:0. Дівчата Надії Шпак цього дня не могли знайти своєї гри, а тому FC «Respect» здобув перемогу 3:1. У ще одному рівненському дербі сильнішими були гравці Ігоря Мазурця: ДЮСШ Костопіль – «Зоря» 2:4. Другий клуб «Зорі» поступився міцній «Олімпії» 2:5, а другий матч проти земляків ДЮСШ Костопіль таки виграв 6:3. У неділю першу Вікторію святкували гравці Дмитра Гаврука: ДЮСШ Ківерці перемогли «Мідас» - 5:1. З аналогічним рахунком раділи перемозі і дівчата Олександри Джафарової над «Любартом». Вояж ДЮСШ Маневичі також був вдалим цього вікенду: 6:1 проти «Гіркої Полонки» та 5:0 проти «Амазонок». «Атлетік» Цумань Валентина Обозовського незважаючи на поразку від другого, трішки старшого «Любарта», таки записав у свій актив три бали. А у завершальному матчі дня гравці Олександра Миронюка перемогли ДЮСШ Рожище 4:2. У групі «А» із максимальними показниками йдуть ДЮСШ Маневичі Богдана Ковбасюка, «Зорія» Ігоря Мазурця та ДЮСШ №4 Луцьк Дмитра Трефіловського. Групу «В» зафрахтували за собою два лідера: «Олімпія» та FC «Respect». У групі «С» одноосібно на вершині ДЮСШ №4 Луцьк.

Кращі гравці 4 туру:

Биковський Тимофій – Маневичі

Бачинський Ярослав – FC Respect

Калюх Максим – ДЮСШ№4 Л

Мазурець Віктор – Зоря

Полюхович Станіслав – ФК Костопіль

Лукащик Максим – Зоря

Петров Владислав – Олімпія

Мацішук Даниїл – Ківерці

Шах Христина – ЖФК Легіон Л

Оліферчук Богдан – Маневичі

Лук’янець В’ячеслав – Любарт-2

Козловський Владислав – ФК Сойне

Степанюк Дмитро – Зоря-2

Мартин Ігор – FC Respect

Лоша Дмитро – Костопіль

У п’ятому турі непросто буде дівчатам з «Легіону» проти лідера турнірної таблиці групи «В» Олімпії. ДЮСШ №4 Луцьк спробує продовжити свою переможну серію у матчі з «Мідасом». ДФК «Штурм» Колки спробує покращити свої позиції у матчах проти «Гіркої Полонки» та ДЮСШ №2 Луцьк, а дівчата Тетяни Павлік мають чудову нагоду повозити хлопців із «Клубу Лева». У неділю Гравці Вадима Мойсеєва спробують дати бій гравцям Дмитра Семченка, а це добротний колектив. Легіонерки спробують розвинути свій у спіх у групі «В» проти ДЮСШ Рожище. «Любарт» у матчі проти учасника Чемпіонату України спробує взяти очки, хоча це буде складно для вихованців Євгена Заїченка. А «Спортінг» з Карпилівки двома матчами проти «Боратина» та другого «Любарта» завершить ігровий день.

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2009-2010 р. н. і молодші

У віковій категорії 2009-2010 років народження першу перемогу відсвяткували гравці Олександра Леончука з «Боратина» 3:1. Нестримними цього тижня були і вихованці Ігоря Удодіка: ДЮСШ Костопіль штампував перемоги раз у раз 11:1 над Маневичанкою та 4:1 над ДЮСШ Маневичі. Друга команда також перемогла хлопців з Мневич, але потім поступилася 1:5 дівчатам. У луцькому дербі FC «Respeсt» - «Любарт» дербі як такого не вийшло – 4:14. У неділю свій здвоєний тур провели і вихованці Олександра Сачковського: 2:3 поразка «Мідасу» та 4:2 перемога над ДЮСШ №4 Луцьк.

Кращі гравці 4 туру:

Рибак Артем – Боратин

Янковський Ярослав – Костопіль

Кошта Віталій -  Костопіль-2

Сергатюк Михайло – Костопіль

Шевчук Оксана – Маневичанка

Шумчук Євген – Любарт

Штанька Денис – Мідас

Наглюк Максим – ДФК Штурм

У п’ятому турі до змагань нарешті долучиться млинівська «Іква» - вихованці Сергія Вишневського дебютуватимуть проти «Олімпії» та «Євпрошпону» зі Смиги. Також гравці Святослава Ленкова спробують обіграти «Мідас» Юрія Павельчука, котрий рветься на вершину турнірної таблиці допоки відповичає ДЮСШ Костопіль. У неділю хто сильніший визначатимуть гравці із околиць Луцька… Забороля та Боратина.

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2007-2008 р. н. і молодші

У найстаршій віковій категорії 2007-2008 років народження хороших  матчів вистачало. Досі шукають свою гру гравці з Прилісного: 2:4 поразка від FC Respect та 0:3 від «Мідаса». Дубль два: дербі FC «Respеct» - «Любарт» не вийшло і тут – 1:10. ДФК «Штурм» із Колок розпочав із перемоги над ДЮСШ Ківерці 3:0, проте у наступному поєдинку поступився 0:3 «Вуд Еко Буду» з Олики. «Волинь08 Білі» впевнено розібралися із дівчатами-легіорнерками – 9:0, а от «Червоні» гравці з ФК «Волинь» у напруженому поєдинку поступилися гравцям Василя Присяжнюка з ДЮСШ Рожище 3:4. Такий же рахунок горів на табло і у матчі «Вуд Еко Буд» Цумань – ДЮСШ №4 Луцьк. Відповідно тепер у групі «А» із переможними показниками йдуть лише гравці Дмитра Трефіловського та Олександра Лисенка, а у групі «В» «Волинь08 Білі» та «Вуд Еко Буд» Олика.

Кращі гравці 4 туру:

Климюк  Дмитро – Волинь08 Білі

Артемюк Владислав – ДЮСШ №4 Л

Присяжнюк Артем – Рожище

Цап Богдан – Любарт

Палійчук Роман – ДФК Штурм

Шелуха Олеся - Олика

Смаль Денис – FC Respect

Молібога Олексій – Мідас

У п’ятому турі непростий вояж очікує на млинівську «Ікву» - у суперниках «Волинь08 Червоні» та «Вуд Еко Буд» Цумань. Гравці Сергія Вишневського ще не програвали та мають шанс обійти конкурентів у разі успіху. Ще один матч підопічні Олександра Гуменюка проведуть проти «Мідаса», який має лише три залікові бали. Також до змагань нарешті доєднаються учасники Чемпіонату України з ДЮСШ Маневичі: гравці Андрія Шевчука проведуть свої поєдинки з «Легіоном» та «Волинь08 Білі». У неділю до змагального процесу у групі «В» також в бій вступлять гравці Олександра Смаля з АФК «Городище». Опонентами виступлять ДЮСШ Ківерці та ДФК «Штурм». Центральним матчем туру може стати протистояння ДЮСШ Рожише та ДЮСШ №4 Луцьк – адже на горизонті видніється перше місце у групі «А», або серединка таблиці.

Слідкуйте за результатами за посиланням, однозначно буде цікаво!

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Календар 18-19 грудня

18 грудня (субота)

МАЙДАНЧИК №2

5-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-15         Волинь Червоні – Іква

10.40                 U-13         Іква – Олімпія

11.20                 U-15         Іква – Цумань

12.00                 U-13         Смига – Іква

12.40                 U-15         Мідас – Цумань

13.20                 U-13         Мідас – Смига

14.00                U-9           Мідас – Олімпія14

14.40                 U-11         ЖФК Легіон Л – Олімпія

15.20                 U-11         ДЮСШ №4 Л – Мідас

16.00                 U-9           Олімпія – Клуб Лева

16.40                 U-15         ДЮСШ-Respect – ЖФК Легіон

17.20                 U-11         ДФК Штурм – ДЮСШ №2 Л

18.00                 U-15         ДЮСШ-Respect – Волинь Білі

18.40                 U-11         ФК Гірка Полонка – ДФК Штурм

19.20                 U-11         Амазонка – Клуб Лева

19 грудня (неділя)

МАЙДАНЧИК №2

5-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-7           ДФК Штурм – Олімпія

10.40                 U-9           ДФК Штурм – Лаккі Тім

11.20                 U-7           ДФК Штурм – Лаккі Тім

12.00                 U-9           Маневичі – ДФК Штурм

12.40                 U-11         ДЮСШ №2 Л – Клуб Лева

13.20                 U-9           Маневичі – Амазонка-2

14.00                U-15         Ківерці – АФК Городище

14.40                 U -11        ЖФК Легіон Л – Рожище

15.20                 U-15         Рожище – ДЮСШ №4 Л

16.00                 U-15         АФК Городище – ДФК Штурм

16.40                 U-13         ДЮСШ №4 – Боратин

17.20                 U-11         Любарт – FC Respect

18.00                 U-11         ФК Спортінг – Боратин

18.40                 U-9           Любарт Kids – Острожець

19.20                 U-11         ФК Спортінг – Любарт-2