Протокол засідання КДК 2021-2022 №4

Протокол засідання КДК 2021/2022 №4 

Асоціації Футзалу Волині 

Час засідання: 15 грудня 2021 року. 19-00. 

Місце засідання: КРЦ «Адреналін сіті», Луцьк

 

1. Розглядали : епізод, що трапився у матчі 12 грудня 4 туру Третьої ліги чемпіонату Волинської області, між командами Володимирівка Ветеран – ФК Пірванче. За грубі висловлювання на адресу арбітра матчу, гравця Володимирівка Ветеран, Дмитрука Юрія було вилучено з матчу. Розглянувши відео та протокол матчу, а також додатковий рапорт арбітру.

Вирішили: згідно дисциплінарних правил п.3а- грубі випади та/або нецензурні та образливі висловлювання, жести на адресу партнера, суперника, арбітра, асистента арбітра, офіційної особи чи глядача, гравця Володимирівка Ветеран, Дмитрука Юрія, дискваліфікувати на 3 (три) матчі та сплатити обов’язковий грошовий внесок 300 грн. 

2. Розглядали : епізод, що трапився після матчу 12 грудня 4 туру Третьої ліги чемпіонату Волинської області, між командами FC Hawest Підлозці – Новатор Смолява. Розглянувши відео та протокол матчу, а також додатковий рапорт арбітру.

Вирішили: згідно дисциплінарних правил п.3а- грубі випади та/або нецензурні та образливі висловлювання, жести на адресу партнера, суперника, арбітра, асистента арбітра, офіційної особи чи глядача, гравця FC Hawest Підлозці, Згоранця Олександра, дискваліфікувати на 3 (три) матчі та сплатити обов’язковий грошовий внесок 300 грн.

 

Голова  КДК                                                                                     Терещук О.

Заступник КДК                                                                               Мартин О.

Секретар КДК                                                                                 Брагінець М.

Член КДК                                                                                        Маціюк М. 

15.12.2021