Протокол засідання КДК 2021-2022 №5

Протокол засідання КДК 2021/2022 №5

 Асоціації Футзалу Волині

 Час засідання: 27 грудня 2021 року. 19-00.

 Місце засідання: КРЦ «Адреналін сіті», Луцьк

1. Розглядали : епізод, що трапився у матчі 18 грудня 5 туру Супер ліги чемпіонату Волинської області, між командами FC Respect та ТТІ Нововолинськ. На останніх хвилинах матчу відбулася сутичка між гравцями, в результаті якої було вилучено з матчу Омельяна Максима (ТТІ Нововолинськ) та Євпака Віталія (FC Respect). Розглянувши відео та протокол матчу, а також додатковий рапорт арбітру.

Вирішили: згідно дисциплінарних правил п.4.б -за провокаційні дії до учасника змагання, глядача, що спричинили сутичку (бійку), дискваліфікувати гравця Омельяна Максима (ТТІ Нововолинськ) на 4 (чотири) матчі (по системі 3 +1 умовно) та сплатити обов’язковий грошовий внесок 400 грн. Також згідно дисциплінарних правил п.9.3. -за навмисний удар суперника, який не володіє м'ячем, під час матчу чи його зупинки, дискваліфікувати на 3 (три) матчі (по системі 2 +1 умовно), Євпака Віталія (FC Respect) та сплатити обов’язковий грошовий внесок 300 грн.

2. Розглядали: епізод, що трапився у матчі 18 грудня 5 туру Другої ліги чемпіонату Волинської області, між командами FC Traders та ФК Арсенал ОТВ. На останніх хвилинах матчу відбулася сутичка між гравцями, в наслідок якої запасні гравці двох команд залишили межі технічної зони, вибігши на майданчик. Розглянувши відео та протокол матчу.

Вирішили: згідно дисциплінарних правил п.10.10. - команда, гравці якої вибігли із технічної зони та спричинили конфронтацію та/або бійку чи сутичку, підлягає санкціям. Зобов’язати команду FC Traders сплатити обов’язковий грошовий внесок 500 грн. Також, згідно дисциплінарних правил п.10.10. - команда, гравці якої вибігли із технічної зони та спричинили конфронтацію та/або бійку чи сутичку, підлягає санкціям. Зобов’язати команду ФК Арсенал ОТВ сплатити обов’язковий грошовий внесок 500 грн.

3. Розглядали звернення команди FC Hawest Підлозці, щодо скасування дискваліфікації гравця Згоранця Олександра на 3 (три) матчі та сплатити обов’язковий грошовий внесок 300 грн. Повторно розглянувши відео та протокол матчу, а також додатковий рапорт арбітру.

Вирішили: згідно дисциплінарних правил п.3а- грубі випади та/або нецензурні та образливі висловлювання, жести на адресу партнера, суперника, арбітра, асистента арбітра, офіційної особи чи глядача,  залишити дискваліфікацію гравця FC Hawest Підлозці, Згоранця Олександра на 3 (три) матчі та сплатити обов’язковий грошовий внесок 300 грн.

 

Голова  КДК                                                                                     Терещук О.

Заступник КДК                                                                               Мартин О.

Секретар КДК                                                                                 Брагінець М.

Член КДК                                                                             Маціюк

27.12.2021