Протокол засідання КДК 2021-2022 №6

Протокол засідання КДК 2021/2022 №6

Асоціації Футзалу Волині

Час засідання: 13 січня 2022 року. 19-00.

Місце засідання: КРЦ «Адреналін сіті», Луцьк

1. Розглядали рішення команди Любарт-2 Ю15 (Луцьк) знятися з змагань Дитячої Футзальної Ліги Волині.

Вирішили: згідно регламенту змагань, розділу 15 п.5 - якщо команда, яка припинила участь у змаганнях, провела половину та більше ігор, то даній команді в матчах, які залишились, зараховується поразка з рахунком 0:5, а команді-суперниці, відповідно, перемога з рахунком 5:0. Якщо команда, яка припинила участь у змаганні, провела менше половини ігор – її результати анулюються. Тобто, анулювати результати команди Любарт-2 Ю15 у змаганнях Дитячої Футзальної Ліги Волині.

2. Розглядали рішення команди Ярд (Луцьк) знятися з змагань у Четвертій лізі чемпіонату Волинської області.

Вирішили: згідно регламенту змагань, розділу 15 п.5 - якщо команда, яка припинила участь у змаганнях, провела половину та більше ігор, то даній команді в матчах, які залишились, зараховується поразка -:+, а команді-суперниці, відповідно, перемога +:-. Якщо команда, яка припинила участь у змаганні, провела менше половини ігор – її результати анулюються. Тобто, зарахувати команді Ярд (Луцьк) у наступних іграх Шостої ліги чемпіонату Волинської області поразку з рахунком -:+, а команді-суперниці, відповідно, перемогу з рахунком +:-.

3. Розглядали епізод, що трапився 8 січня у матчі 6-ого туру Супер ліги Волині, між командами ЛСТМ та FC Respect . Розглянувши протокол та відео матчу, а також додатковий рапорт арбітру та делегата матчу.

Вирішили: гравця команди ЛСТМ, Ярмощука Олександра, який під час матчу був вилучений за грубу нецензурну лексику у адрес арбітру, згідно дисциплінарних правил застосувати п.3а -грубі випади та/або нецензурні та образливі висловлювання, жести на адресу партнера, суперника, арбітра, асистента арбітра, офіційної особи чи глядача. Дискваліфікувати гравця ЛСТМ, Ярмощука Олександра терміном на 3 (три) матчі і сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 300 грн. Також до команди ЛСТМ, згідно дисциплінарних правил п.10.9. -команда, гравці якої в одній грі отримали 5 і більше карток, підлягає санкціям. Зобов’язати команду ЛСТМ сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 200 грн.

4. Розглядали офіційне звернення від команди Вокар-Ковель, що в зв’язку з хворобою гравців на Covid-19, команда не зможе провести 8 січня матч 6-ого туру Супер ліги Волині проти команди МФК Хорів.

Вирішили: згідно регламенту змагань, команді Вокар-Ковель в матчі, що мав відбутися 8 січня  6-ий тур Супер ліги Волині проти команди МФК Хорів, зарахувати поразку з рахунком -:+, а команді-суперниці, відповідно, перемогу з рахунком +:-. Також зобов’язати команду Вокар-Ковель, сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 300 грн.

5. Розглядали епізод, що трапився 10 січня у матчі 6-ого туру Супер ліги Волині, між командами ТТІ Нововолинськ та Кураж. Розглянувши протокол та відео матчу, а також додатковий рапорт делегата матчу.

Вирішили: команді Кураж, яка за 1 хвилину до кінця матчу відмовилася завершити матч. Згідно дисциплінарних правил застосувати п.10.3.- за відмову продовжити матч, або самовільний вихід з поля - ГОВ 500 грн, технічна поразка (-:+) та -3 очки у турнірну таблицю. Команді Кураж у даному матчі зарахувати технічну поразку (-:+) та -3 очки у турнірній таблиці, та зобов’язати сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 500 грн. Також усі попередження (жовті картки) та вилучення (червоні картки) отримані у даному матчі гравцями двох команд залишаються незмінними.

 

Голова  КДК                                                                                     Терещук О.

Заступник КДК                                                                               Мартин О.

Секретар КДК                                                                                 Брагінець М.

Член КДК                                                                                        Маціюк М.

13.01.2022